Który z tych trzech bohaterów najbardziej wam się podoba ?
Ja najbardziej lubię Ryan'a jest dość poważny ale potrafi się wyluzować. Nie szpanuje kasą. Jest inteligenty i ma boskie spojrzenie. Podoba mi sie to, że gdy jakiś koleś zaczepia dziewczynę [nie koneicznie jego] potrafi przyłożyć. W ogóle potrafi uszanować dziewczyny ;P Nie wielu jest takich bohaterów.
Według mnie Johnny ma też coś w sobie. Ale nie potrafię tego sprecyzować. Co do Volchaka to nie bardzo widzę w nim coś niezwykłego. jest tylko przystojny ale nic po za tym. A Seth ? Co by tu mówić to nie mój typ nie lubię takich dowcipniastych kolesi. Po za tym nie potrafi się bić. jakby ktoś zaczepił Summer pewnie nie zwróciłby na to uwagi.
No Ryan jest spoko jak dla mnie najfajniejszy z nich wszystkich.. Dalej jest Seth bo potrafi być dowcipny i wogule zabawny. Za Volchokiem nieprzepadam bo to taki czarny charakter a Johnny był nawet spoko tylko szybko zginął...
ja wole Rayana przystojniaczek,slodki,ładnie sie uśmiecha,piękne oczki,i wogule pozdro
wszyscy mają poprzekręcane w głowie:
Ryan do tej pory sie nie nauczył, że nie wszystko mozna załatwić siłą
Setha kręcą komiksy i jego Pan Owsianka
Johnny nie mogł sobie poradzić ze sobą
Volchak to pp prostu typ spod ciemnej gwiazdy, któremu czasem odzywa sie serce :D
ja najbardziej lubie ryan najlepszy byl w 1 i 4 serii potem seth johny i volchock;)
Oczywiscie na pierwszym miejscu Ryan, a potem Seth. A co do reszty to niezbyt moge coś powiedziec mało ogladałam 3 sezon i nie znam ich zbytnio.Ale do tego pytania, który z bohaterów się najbardziej podobał dorzuciłabym jeszcze Zacha i Luka byli ok. Zach był calkiem fajny a jeśli chodzi o Luka to niezłe z nim były akcje. Aaaa jeszcze chciałam dodac, że w z pośród tych bohaterow nie znam w sumie tylko Johnnego bo Volchaka zdąrzyłam przez pare odcinkow poznać i nie przepadam za nim, ale dzieki niemu serial może być nieco ciekawszy.Pozdrawiam fanów The O.C. :o)!
P.S. Mam jeszcze małe pytanko: czy ktoś mniej więcej orientuje sie, w którym dokładnie odcinku zginie Marissa? Czy to jest ostatni odcinek?
tak w ostatnim a czy ktos wie czy po 3 serii odrazu puszcza 4 na tvn co prawda juz widzilam ale z wielka chcecia zobacze jeszcze raz;)
Tez własnie sie zastanawiam czy puszczą 4 sezon, ale wolałabym w wakacje teraz nie zawsze moge ogladać jak nie ma wolnego.Pozdrawiam :o)
Ja najbardziej lubie Setha ale chyba dlatego ze najbardziej moge sie z nim utozsamic... Luke byl fajny szczegolnie mi zaimponowal ze byl z matka Marissy... Ryan za bardzo mi sie nie podoba ale czasmai jest fajny juz powoli zaczyna lapac humor Setha...
Ja najbardziej lubie Setha :P Jest zabawny, ale potrafi podejść do sprawy poważnie. Lubie takich kolesi z poczuciem humoru :P I do tego jest przystojny :p Później chyba Volchak(jak na razie) , Ryan- nudna postać a na końcu Johnny- wiecznie gadający o swoich problemach=/
Cóż ... ;)) "Życie na fali" bez Setha i Summer nie było by tak fajne:p Oni kolorują ten serial swoim poczuciem humoru. W ogóle są najlepsi :* S&S :*
Ryan i Marrisa to nudziarze ;]