Od piątku ten serial będzie emitowany na TVN i tak się właśnie zastanawiam czy warto się "wciągnąć". Poradźcie!!!
no raczej ze werto :), jezeli lubisz ten gatunek . . :p zblizony troszke do "Jeziora marzeń" ale lepszy, czasem bywa śmieszny czasem smutny . . jest spox :)
do jeziora marzeń ? dzisiaj wlasnie obejrzalam pierwszy odcinek i stwierdzilam ze jest super i niezabardzo przypomina tych downow z jeziora marzen...
hehe :) nom w sumie mozna downami ich nazwac :). (Dawsona i spółkę :) ) ..
co do OC to warto oglądać, często zmieniają się nastroje, raz się lubi Rayana, raz Marissę, a raz zadnego z nich. . perypetia za perypetią
Bardzo super:) Od roku oglądam, na drugiej serii jestem, trzecia czeka. Polecam! :) Fajnie ze tvn to daje tylko szkoda ze pod tak kurewsko kretynskim tytułem - az mi wstyd :| Zycie na fali.. (sciana)
Obejrzałam dzisiaj pierwszy odcinek-całkiem fajnie sie zapowiada.
Tylko pora emisji głupia,niby niedługo wakacje ale mogliby puszczać troche póżniej.
Obejrzałam dzisiaj pierwszy odcinek-całkiem fajnie sie zapowiada.
Tylko pora emisji głupia,niby niedługo wakacje ale mogliby puszczać troche póżniej.
Oczywiscie ze warto ja ogladam ten serial co tydzien na PRO7 i sie zakochalem:). Ale po polsku nie chce tego oglodac przes to smieszne tumaczenie a pozatym niemam tvn bo w polsce nie mieszkam.Zato kupilem sobie 1 i 2 sezon na dvd i oglodam jak najczesciej i wam tez radze jak najczesciej to ogladac.