Czy powinni po tym 4 sezonie nakręcić jeszcze 5 a nawet i 6???? Co o tym myślicie???
ja sądze ze powinni ..skoro tak duzo osob interesuje sie filmem..moze akurat nigdy nic nie wiadomo:)
pozdrawiam
Ja mysle ze powinni dalej krecic oczywiscie jak beda mieli jakies nowe pomysly. I to tezalezy od ogladalnosci serialu bo sie ona w USA zmieiszyla i prawdo podobnie bedzie mila 4 sezon tylko 16 odcinkuw jak sie ta ogladalnosc nie poleprzy :(
uuu..to nie dobrze..
jak mozna tego nie oglądac:PP
no ale wsumie kazdy ma inny gust..ja np tak jak jzu powiedzialam bardzo bym chciala zeby serial trwał i trwał..:)
w sumie mogli by nakrecic - nam pewno by sie nie znudzlilo :D, "przyjaciele" licza 10 serii a moglo by ich byc conajmniej 20 ;)
Według mnie kręcenie 5 ewentualnie 6 sezonu tego serialu nie miało by sensu gdyż jak już Seth wspominał ten 3 sezon już nie cieszył sie taka popularnością jak pierwsze dwa, a takie kręcenie na siłe nigdy nie ma dobrych skutków. Gdyby tak kręcili dajmy 6 sezon to zapewne większość głównych bochaterów by już sie zmieniła a to by na pewno nie polepszyło tego serialu.
Dokładnie. Następne sezony zrobią z tego nudną amerykańską telenowele. Lepiej żeby zabrali się do tworzenia nowego, podobnego serialu.
Na poczatku serial bardzo mi sie podobał, ale juz pod koniec drugiego sezonu zamienilo sie to w prawdziwa telenowale, kazdy z kazdym, wszyscy byli spokrewnieni. Klopoty o klopoty, zero komizmu. Niemieli po prostu pomysłow i to bylo zwyczajnie nudne. A po pewnym czasie płytkosc tego serialu zaczyna denerwowac, wszystkie laski na przykład wygladaly tak samo, tzn byly laskami: odchudzone, odstrzelone, nie wazne ze ktos tam ma klopoty finansowe, zawsze ten sam makijaz na wszystkich twarzach. Za malo naturalnosci w tym jest.
Nie zgodze sie z wami i prawdziwi fani O.C. tez nie.
Musze przyznac ze pomysly byly nienajleprze ale mi sie podobaly.
Moze dlatego bylo to toak bo 2 i 3 sezon krecilo paru rezyserow ale od 4 sezonu ma Josh znowu krekic :)
Opinie są podzielone , ale zauważcie że bardzo czesto tak bywało gdy na siłe chciano kontynuować serial wychodziła klapa. Powody :
1. brakowało nowych pomysłów - powtarzano pewne wątki zmieniając tylko bochaterów które one dotyczyły
2. zmiana pokoleń- a dokładniej to nie wszyscy aktorzy decydowali sie na podpisywanie kontraktów na kolejne sezony serialów gdyż poprostu im sie to znudziło
3. no i w końcu jak długo można przcież nikt nie chce oglądać kolejnej Mody na sukces
Opinie są podzielone , ale zauważcie że bardzo czesto tak bywało gdy na siłe chciano kontynuować serial wychodziła klapa. Powody :
1. brakowało nowych pomysłów - powtarzano pewne wątki zmieniając tylko bochaterów które one dotyczyły
2. zmiana pokoleń- a dokładniej to nie wszyscy aktorzy decydowali sie na podpisywanie kontraktów na kolejne sezony serialów gdyż poprostu im sie to znudziło
3. no i w końcu jak długo można przcież nikt nie chce oglądać kolejnej Mody na sukces
no tak racja..
moze po prostu bedzie lepiej jak skoncza na tym co zrobili i wystarczy..
tez nie chce oglądac mody na sukces:P
Zaczelam teraz na pro7 ogladac 3 sezon i znow mnie wciaga po przerwie jaka byla na powtorki. Pamietacie ten serial "Jezioro marzeń" (Dawnson's Creek), on byl strasznie nudny poniewaz ci wszyscy bohaterowie byli tacy mozna powiedziec "niemłodziezowi". Tam sie nic smiesznego nie dzialo, tragedia gonila tragedie. Nad wszystkim filozofowali rozmyslali i dyskutowali. I w The O.C. Ryan sie tak samo zachowuje, a jednak jest niby glownym bohaterem, wiec trzeba ciagle na niego patrzec. Dobrze ze mamy Setha i Summer, ktorzy wprowadzaja troche luzu do atmosfery, zatem poki oni sa serial bedzie sie dalo ten serial ogladac i zapomniec o innych niedociagnieciach. Dobrze tez, ze wprowadzaja co jakis czas nowe postacie, to odroznia ten serial od telenoweli gdzie taki manewr jest niemozliwy, bo mozna by sie pogubic w watkach. Tylko blagam, zeby to nowe postacie byly troche zroznicowane, jakies nowe charaktery, style zachowan i maniery.
Terz ogladam to na ProSieben i jest super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
[OT]
SETH, litości !!!! teRZ, ktUry, najlepRZy, waRZne (?!?!) - powtarzające się błędy ortograficzne w podstawowych wyrazach !!!!
[/OT]
do kicka: jakbyś uważnie śledził forum tego serialu to może byś zobaczył jak SETH napisał że mieszka w niemczech od małego... i może mu sie co nie co pomylić... ;) pozdrawiam:)