Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Jak już wspominałem kiedyś pierwsza seria The O.C była najlepsza , a póżniejsze sezony to niestety porażka. Tak , tak zaraz napiszecie że nowe wątki w koleinych seriach a to ta postać ginie , a to ktos nowy sie pojawia szkoda tylko że pozostałe sezony nie mają tego klimatu co pierwszy, można powiedzieć że pierwowzór bo ogólnie to w 2 serii mamy powtórke z 1 plus pewne urozmaicenie - niewielkie ci co oglądali wiedzą , ale poza tym nuda oni niby chodzą do tej szkoły tylko co to za szkoła ??? Pytam was - bo takie coś jest nie realne nawet w Stanach porównajcie tą szkołe do tego co mieliście okazje ogladac w innych serialach i filmach - Wniski - kosmos wiem impossible .Kolejna rzecz to to ze oni ciągle mają wakacje , nawet w szkole . Ich życie codzienne poza szkołą nierealne , no ludzie kto w to wszystko ma uwieżyc . Dobra nie będe sie już produkował bo mi sie za bardzo nie chce ale jeszcze na koniec napisze jedno - Pierwszy sezon The O.C był swietny ale kolejne to upadek tego serialu nie tylko pod względem zainteresowania widzów ale również prezentowanych ( nudnych , przewidywalnych i irytujących ) losów bohaterów .

ocenił(a) serial na 7
Kraven

ups :/ sorry za błędy dużej oczywiście pisze sie tak

ocenił(a) serial na 7
Kraven

ups :/ sorry za błędy dużej oczywiście pisze sie tak

ocenił(a) serial na 7
Kraven

a mi tam się podoba 2 sezon :P całkiem przyjemnie się go ogląda, a to że jest mało realny, całkowicie mi nie przeszkadza ;)

Wilfinho

to i ja sie wypowiem 1 sezon był niesamowity naparwde (wow)
wspomnijcie sobie ostatni odcinek (cry) :(:(:(
poprostu to im wszyłoa ,2 to jak wyżej napsali taki se:(