Na wikipedi pisze:
Na samym końcu (ostatni-16 odcinek) Summer i Seth biorą ślub, na którym Ryan jest świadkiem, a Taylor druhną. Julie urodzila synka, a Kirsten i Sandy mają śliczną córeczkę. Po skończonych studiach Ryan jest architektem. Historia zatacza koło, kiedy to wychodząc z budowy, spotyka młodego chłopca, który najwyraźniej ma kłopoty. Oferuje mu swoją pomoc
Co wy na to ?:)
Pozdrawiam
tak tak tylko ze to dziecko które urodzi julie bedzie synem ( ojca ryana który wyjdzie z wiezienia i spiknie się z julie... to dopiero niezle....
zakończenie jest fantastyczne ..
ja na szczeście mam juz za sobą wszystkie odcinki (łacznie z ostatnim) ale nie chcialabym gdyby mnie ktos kusił (bo taki temat jest bardzo kuszacy jesli nie wiesz co sie stanie dalej) , bo znając zycie wielu zepsuje sobie niespodzianke ..
heheh uwierzcie, wiem jak to jest . ;p
no to zakończenie będzie baardzo fajne. Szczerze, to nie spodziewałam się takiego, huh. A czytałam też gdzieś, że na końcu będzie trzęsienie ziemii.. ale nie wiem, czy to prawda.
katarinaap to juz kogos problem :) Mi tez sie podoba zakonczenie ale i tak zaluje ze nie ma juz Marissy:(
Pozdrawiam
a mowia ze ciekawosc to pierwszy stopien do piekla;p ze tez sie dalem skusic xd
Eh większość już wiedziała jakie jest zakończenie ja jedyni niewiedziałem że Julie urodzi ojcu Ryana syna.. Eh, ale zakończenie super .. RYAN do tego dzieciaka : Kid , you need a help??? O.C rządzi...