Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37334
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Na wikipedi pisze:
Na samym końcu (ostatni-16 odcinek) Summer i Seth biorą ślub, na którym Ryan jest świadkiem, a Taylor druhną. Julie urodzila synka, a Kirsten i Sandy mają śliczną córeczkę. Po skończonych studiach Ryan jest architektem. Historia zatacza koło, kiedy to wychodząc z budowy, spotyka młodego chłopca, który najwyraźniej ma kłopoty. Oferuje mu swoją pomoc

Co wy na to ?:)
Pozdrawiam

Luke_18

Też to czytałam na wikipedi.:-):-):-)Pozdro

mikitakita

mam pytanie czy nie wiecie czy bedzie jeszcze jakas seria zycia na fali?? prosze o odpowiedz.

ocenił(a) serial na 10
Luke_18

tak tak tylko ze to dziecko które urodzi julie bedzie synem ( ojca ryana który wyjdzie z wiezienia i spiknie się z julie... to dopiero niezle....

ocenił(a) serial na 9
Luke_18

zakończenie jest fantastyczne ..
ja na szczeście mam juz za sobą wszystkie odcinki (łacznie z ostatnim) ale nie chcialabym gdyby mnie ktos kusił (bo taki temat jest bardzo kuszacy jesli nie wiesz co sie stanie dalej) , bo znając zycie wielu zepsuje sobie niespodzianke ..
heheh uwierzcie, wiem jak to jest . ;p

ocenił(a) serial na 10
Luke_18

no to zakończenie będzie baardzo fajne. Szczerze, to nie spodziewałam się takiego, huh. A czytałam też gdzieś, że na końcu będzie trzęsienie ziemii.. ale nie wiem, czy to prawda.

ocenił(a) serial na 10
madame_2

katarinaap to juz kogos problem :) Mi tez sie podoba zakonczenie ale i tak zaluje ze nie ma juz Marissy:(
Pozdrawiam

Luke_18

A mam pytanie czy na końcu Ryan będzie z Taylor?:)
Z góry dzięki za odpowiedź

ocenił(a) serial na 10
Eternal_smile

chyba tak:)
Pozdro

ocenił(a) serial na 8
Luke_18

a mowia ze ciekawosc to pierwszy stopien do piekla;p ze tez sie dalem skusic xd

ocenił(a) serial na 10
BriT

Eh większość już wiedziała jakie jest zakończenie ja jedyni niewiedziałem że Julie urodzi ojcu Ryana syna.. Eh, ale zakończenie super .. RYAN do tego dzieciaka : Kid , you need a help??? O.C rządzi...

ocenił(a) serial na 9
Luke_18

och to trzęsienie .. az sie łezka w oku zakreciła ..