Pobawmy się w zabawę "I kto to mówi?". Polega ona na tym, że ktoś pisze kwestię z O.C. i musimy zgadnąć kto wypowiedział dane słowa. Zabawa obejmuje wszystkie 4 sezony.
To ja zacznę :
"That's my job, bitch!" :)
Tak, to słowa Summer z 4x07 - The Metamorphosis.
P.S. Oczywiście tej alter-Summer, "bezmózgiej dziewczyny" :)
Przetłumaczone na polski ''Alex wracamy do łóżka czy mam sie ubrać?.... Oh my god!!'' 2 seson
"I was Nemo, and I wanted finding home"-To na bank Seth
"Alex,wracamy do łóżka czy mam się ubrać"-to też Seth...
A to:"Jesteś żydem??
-Dlatego tak świetnie czuję się w pustynnym klimacie":)
scena z łózkiem to powiedziala marissa gdy byla z alex i wpadl seth po kase od alex :)
Albo Zach w odcinku 2x14, kiedy rozmawiał z Summer na lotnisku, albo Seth w 4x16 gdy Summer wsiadała do tego autobanu, ale obstawiałbym to pierwsze.
A kto wypowiedział te słowa? (łatwe :P)
-Więc jeśli ciało nie kłamie...
-To mówi "Eww".
-"Eww" czy "Dotknij mojego tyłka?"
-Więc jeśli ciało nie kłamie... seth
-To mówi "Eww". Summer
-"Eww" czy "Dotknij mojego tyłka?" Seth
:P :P
Nie pamietam dokladnie jak to szlo ale bylo cos takiego ''to byl taki.. hmm rybi sex'' i kto to mowi?
z tym kalafiorem ty byl Seth w pierwszym sezonie,jak chodzil po całym domu od Summer do Anny i tak w kolko,az sie nie wydalo,nie pamietam tylko ktorej to powiedzial;p
tak,to z HBO Julie w dzisiejszym odc:D a "miłość rani" Summer w rozmowie z Marissą.Wszystko wiecie kurde:P:P
No zgadujcie! "Mam nadzieję,że zgrillujesz sobie twarz!"
Podpowiem wam, że to z czwartego sezonu ;)
P.S. I to nie jest Summer :)
"Mam nadzieję, że zgrillujesz sobie twarz!" - to powiedziala Taylor do Ryan'a w 4x07 ;p
"Macie jakiś system oceny??Bufory czy podwozie??" to mówi Lindsay w rozmowie z Seth'em i Ryan'em przed szkołą.
A kto to mówi -> "Powiedziała, że Ryan jest zabawny" ???? :)
Nie oglądalam 4sezonu wiec nie bede zgadywać....ale rzeczywiście to jest takie,że wielu bohaterów mogło to powiedziec;)