Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Lubie Setha jest dowcipny itp. ale czasami ,jak np. dzisiaj, jego postac bardzo mnie denerwuje ,niby taki inteligentny i wogole,a ta akcja z komiksem dzisiaj albo kolacja z ojcem Summer to lekka przesada nie sadzicie ?? .... :/

kea06

NO Popieram tez mi sie to nie spodobalo (znowu bez przesady ze to przez ta kawe ;/) ale no oki juz sie stalo fajny jest ale niekiedy przesadza :P :D

Shizma

Na kolacji z ojcem Summer się zestresował,a sprawe z komiksem wolał zgonić na kawe(przecież się nie przyzna że pilnował tego co się działo w pokoju Zacha i Summer)
Zgadzam się że czasami przesadza,ale i tak jest słodki...to cały Cohen:)

ocenił(a) serial na 10
summer91

Co racja to racja ja tez sie z wami zgadzam,przesadził z tym komiksem ehh a to moglo wypalic a sorka moze powiecie mi co sie stało na kolacji z ojcem summer bo jesli to bylo dzis to ja ogladałam tylko od polowy bo jakos sie zasiedzialam w necie ehh.Pleas odpiszcie o co chodzilo z ta kolacja?????PozdrO

ocenił(a) serial na 10
anetka_6

Nie wiem... Obejrzałam cały odcinek i nie wiem o co chodzi z tą kolacją... Ale przed Summer i przy tym facecie sie wygłupił... Zazwyczaj jest cute!!! To moja ulubiona postać! A zaraz po nim Summer. Mam nadzieję że im ię ułoży ;)

ocenił(a) serial na 10
lileczka19

aha no to tez nie wiem ale spooko, Lileczka w pelni sie z Tobą zgadzam aby im sie ulozylo uwazam ze to jak narazie najfajniesza para(jaka byla w O.C)ale wiem ze im sie ulozy;D to widac ale pozniej znow sie zepsuje,i znow ulozy juz tak z nimi jest:D tylko czekam kiedy to sie stanie;D Ale muse powiedziec ze Seth nie zle wygladał dzisiaj hehe biedaczek cala noc nie spal ehh juz ja bym go otulila do snu(oczywiscie jesli jest tak fajny w realu a nie tylko w filmie) Pozdro 4 all zarzucie jakis tamacik o Summer i Sethcie aby wszyscy mogli sie wypowiedziec o nich (buzki)