co się stało z ta anna ktora wystepowała w 1 serii O.C ? Ona była dziewczyną Setha ? Ja 1 sezonu nie oglądałam :(
i powiedzice mi jeszcze czy ta Anna wroci jeszcze do O.C bo ja widziałam na youtube.com ze tam sie ona jeszce pojawia ale ma juz długie włosy i grzywke ?
Tak, była dziewczyną Setha, ale krótko. Bodajże pod koniec roku wyjechała do Niemiec, chyba :/
Anna :D sama słodycz:) no cóż, w 21 odcinku 1 sezonu wyjechała do rodzinnego miasta - Pittsburgha.. Była "dziewczyną" Setha(w cudzysłowiu bo kręcił też z Summer)a ta zajebista Anna pojawi sie ejszcze w 3 sezonie na dwa odcinki bodajże.. 3x22 oraz 3x23:)
Poprzednie wypowiedzi mnie powalily ale na szczescie RepoK (daj boze) was uratowal... ana byla swietna ale jednak zwiazek seth summer jest lepszy...
czesccc mam wazne pytanie !!jak nazywa sie chlopak ktory teraz startuje do marisyy.??? w tym najnowszym sezonie?? taki "zboj" co on mial kiedys jakies "ale" do tego Johnego??jest taki slicznyy a nie ma go w obsadzie... podajcie jego prawdziwe imie i nazwisko plissssss :* moja poczta olusia220@buziaczek.pl :))
czesccc mam wazne pytanie !!jak nazywa sie chlopak ktory teraz startuje do marisyy.??? w tym najnowszym sezonie?? taki "zboj" co on mial kiedys jakies "ale" do tego Johnego??jest taki slicznyy a nie ma go w obsadzie... podajcie jego prawdziwe imie i nazwisko plissssss :* moja poczta olusia220@buziaczek.pl :))
Ten aktor nazywa się Cam Gigandet http://www.filmweb.pl/Cam+Gigandet,filmografia,Person,id=606572
pozdrawiam :)