Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

a ja mam pytanie

ocenił(a) serial na 10

co się stało z ta anna ktora wystepowała w 1 serii O.C ? Ona była dziewczyną Setha ? Ja 1 sezonu nie oglądałam :(

ocenił(a) serial na 10
gosia_ns

i powiedzice mi jeszcze czy ta Anna wroci jeszcze do O.C bo ja widziałam na youtube.com ze tam sie ona jeszce pojawia ale ma juz długie włosy i grzywke ?

użytkownik usunięty
gosia_ns

Tak, była dziewczyną Setha, ale krótko. Bodajże pod koniec roku wyjechała do Niemiec, chyba :/

ocenił(a) serial na 10

nie jest , przeprowadziła się innej mijescowości, chyba to było Princetown

ocenił(a) serial na 10
gosia_ns

Anna :D sama słodycz:) no cóż, w 21 odcinku 1 sezonu wyjechała do rodzinnego miasta - Pittsburgha.. Była "dziewczyną" Setha(w cudzysłowiu bo kręcił też z Summer)a ta zajebista Anna pojawi sie ejszcze w 3 sezonie na dwa odcinki bodajże.. 3x22 oraz 3x23:)

użytkownik usunięty
RepoK

Poprzednie wypowiedzi mnie powalily ale na szczescie RepoK (daj boze) was uratowal... ana byla swietna ale jednak zwiazek seth summer jest lepszy...

gosia_ns

czesccc mam wazne pytanie !!jak nazywa sie chlopak ktory teraz startuje do marisyy.??? w tym najnowszym sezonie?? taki "zboj" co on mial kiedys jakies "ale" do tego Johnego??jest taki slicznyy a nie ma go w obsadzie... podajcie jego prawdziwe imie i nazwisko plissssss :* moja poczta olusia220@buziaczek.pl :))

gosia_ns

czesccc mam wazne pytanie !!jak nazywa sie chlopak ktory teraz startuje do marisyy.??? w tym najnowszym sezonie?? taki "zboj" co on mial kiedys jakies "ale" do tego Johnego??jest taki slicznyy a nie ma go w obsadzie... podajcie jego prawdziwe imie i nazwisko plissssss :* moja poczta olusia220@buziaczek.pl :))

ocenił(a) serial na 10
maselko_2

Ten aktor nazywa się Cam Gigandet http://www.filmweb.pl/Cam+Gigandet,filmografia,Person,id=606572
pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
gosia_ns

Anna pojawi się rownież w 4 serii. Ciekawa postać