jak nazywa się piosenka która leciała w momencie w którym marisa postrzelila treya w obronie rayana
Kolejne pytanie o piosenke: 

Co to za utwór? Leci w 18 odcinku 2 sezonu, w momencie gdy seth z ryanem siedza u tego pierwszego w pokoju i przegladaj komiksy, piosenka ciagnie sie dalej gdy ryan idzie do domku przy basenie i zastaje w nim pół naga Marise ^^ Odcinek nazywa sie: The Risky Business ;)
http://www.filmweb.pl/topic/860121/Wszystkie+piosenki+z+%C5%BBycia+na+fali!!!.ht ml 

Pzdr.
a ktore to odcinki ze pojawia sie znów marisa i potem jak teylor jest w ciazy chyba podajcie mi tez str gdzie moge boejzec
W czwartym sezonie był odcinek jak Ryan miał wypadek i śniło mu się, że jest jakby w alternatywnym świecie i myślał, że Marissa żyje ale okazało się to nieprawdą - Mischa Barton od czasu ostatniego odcinka trzeciego sezonu pojawiała się w The O.C. tylko na zdjęciach. A Taylor myślała, że jest w ciąży też w jednym z odcinków czwartego sezonu bodajże zatytułowanym "Two fathers". A strony to chyba takowej nie ma, a przynajmniej ja o takiej nie słyszałem. 
Pzdr.