Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

w serialu. ktoś moze wie? rozstanie sie z sethem?

Zoska7

Ktoś tu kiedyś pisał dawno temu na forum,że będzie jakiś romans między Marisą a Alex i to nawet na dłuższą metę.

Martin_Eden

nie wiedzialam ze pisales, nie jestem w stanie czytac tego wszystkiego, bo strasznie duzo tego jest. a kiedy to bedzie jesli mozna zapytac w polsce? w tym obecnie emitowanym sezonie?;)

Zoska7

Nie ja o tym pisałem,tylko ktoś inny.Nie widziałem dalszych odcinków,bo oglądam jak większość na TVN.Po prostu kiedyś ktoś na forum tutaj o tym wspomniał.I nie mam do Ciebie pretensji,ze nie czytasz wszystkich postów :),bo widzę ile juz tematów jest.Sądzac po dzisiejszym odcinku to pewnie już wkrótce coś będzie pomiędzy Alex i Marisą.Pozdro !

ocenił(a) serial na 7
Martin_Eden

Oj będą ze sobą chyba w nastepnym tygodniu juz jakoś w czwartkowym odcinku( nie gwarantuje) zaczną spędzac ze soba wiecej, tak czy siak w 2 sezonie napewno to będzie.

Kraven

Scenarzyści jak widać nie próżnują.Ciekawe,że ile razy zaczynam mysleć,że serial robi się nudny,to zaraz dzieje się coś nowego.Ale w sumie dobrze,bo najgorsza jest monotnia.

Martin_Eden

mnie sie taka perspektywa bardzo podoba ;) oby jak najdluzej byly ze sobą, juz mialam nieoglądac ale jak takie piekne panie są to sie skusze ;)