Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

dzisiejszy odcinek

ocenił(a) serial na 8

byl fajny...... myslalem ze Marissa zerwie z Alex...... :)
z kolei Lindsday....... ciekawe czy jest corka Caleba.
oczywiscie szkoda mi tez Setha, ale coz takie zycie ;)

ocenił(a) serial na 10
kadafix

Szczerze mówiąc kiedy Seth przyszedł do Summer myślałam, że ona rzuci się na niego. Miałam wrażenia, że jest cos między nimi. Fajna była ta scena. Ryan jest głupi bo cały czas chce ratować świat, a nigdy mu to nie wychodzi i ląduje z tym najgorzej.

ocenił(a) serial na 10
Klaudia999

No ja też tak myśałam, mialo być ładnie pięknie a tu znowu nici:( tak mi szkoda Setha, moim zdaniem pasuja do siebie z Summer... Ja tam najbardziej lubię Rayana- zaraz po Seth`cie:D, nie lubię natomiast Lindsay, wkurza mnie ostatnio jej zachowanie!

ocenił(a) serial na 10
kadafix

Szczerze mówiąc kiedy Seth przyszedł do Summer myślałam, że ona rzuci się na niego. Miałam wrażenia, że jest cos między nimi. Fajna była ta scena. Ryan jest głupi bo cały czas chce ratować świat, a nigdy mu to nie wychodzi i ląduje z tym najgorzej.

ocenił(a) serial na 10
kadafix

kadafix

Seth biedaczek tak mi go szkoda...
Lepiej żeby Lindsay nie była córką Caleba.I tak już sie dużo od niego wycierpiała.Nie zasługuje na takiego ojca.
Zgadzam się z toba w pełni Patryczku:))))

ocenił(a) serial na 10
summer91

a czy ktoś mógłby streścić co było w dzisiejszym odcinku? bardzo ladnie proszę:)))

Mischa_3

hehe przekona sie ze i tak go koffa :P a co do ojcostwa hm.. cos mi sie zdaje z jednak to jej ojciec :P

ocenił(a) serial na 10
Shizma

Mi też było żal Setha,mam nadzieję zę Summer zmądrzeje i wróci do Setha,Ryanowi też by nie zaszkodziło jakby zerwał z Lindsay już jej nie mogę:/

ocenił(a) serial na 10
Ana_Lucia

Mi też Setha było szkoda ;( Na szczęście w jutrzejszym odcinku.... Dobra nie będę spoilerować ;(((((( A co do Lindsay to fajnie byłoby gdyby się okazało, że to nie jest jej ojciec.