Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

witajcie!
mam do was ogromną prosbe,jezeli ktos moze i ma czas i ochotę to proszę zeby opisał mi dzisiejszy i wczorajszy odcinek bo nie było mnie dosc dlugo i chcialabym wiedziec co dzieje sie na bierząco..
bede ogromnie wdzięczna.
pozdrawiam wszytkich fanow!:)

klaudia990

Ja odcinka z 9 sieprnia nie widziałam,bo byłam u cioci ;( ale wczoraj oglądałam :))
Marissa wyznała Summer,że jest z Alex.Summer przyjęła to z zaskoczeniem(na,a kto się,by nie ździwił ;p).Caleb powiedział Lindsay,o tym,że chce ją adoptować.July Cooper miała chyba jakieś waty z tego powodu,bo była bardzo nieuprzejma jak zwykle.Caleb powiedział jej,że nie zrobił tych badań w sprawie ojcostwa.July poszła do domu matki Lindsay i powiedziała jej,że Caleb chce zrobić jednak te badania i jeśli matka Lindsay nie chce narażać swojej córki na to niech niedopuści do adopcji Lindsay przez Caleba.(w tej sprawie była cała akcja ale już nie będę się rozpisywać).Seth spytał się Zacha czy spał z Summer ale okazało się,że Zach nie uznaje seksu przed ślubem.Jednak po rozmowie z Cohenem zmienia zdanie.Sandy i Kirsten kłócą się.Kirsten jest zazdrosna o Rebeccę.Idzie do niej i mówi,żeby nie niszczyła tego co budowali przez cały czas kiedy ona zniknęła.Rebecca wyjeżdża.