witam serdecznie... ;) nowa tu jestem i ciezko mi idzie z ustawieniami, ale kit... takie mam tylko pytanie, czy jeszcze jakims fanom "the o.c.", tak jak mi wydaje sie, ze marisa taka jakas jest dziwna...? bo ja takie mam odczucie, jak ja widze! nie wiem nawet czemu, ale po prostu srednio ja lubie ;
Racja jako postać w tym serialu budzi we mnie skrajne uczucia, naiwna, głupia nie wiem co można o niej jeszcze powiedzieć. Jakby nie jej załamka po wyjeździe Rayana pewnie by nie była z ogrodnikiem i pewnie druga seria zaczeła by się na nowo z Ryanem. Ona poprostu ma kijowe zycie i tyle przez co dokonuje samych z reguly złych wyborów, więc nie dokońca to jej wina.
Dla mnie jest kiepską aktorką (chodzi mi o "the OC"), jest jakaś dziwna, ten akcent i w ogóle nie lubie jak gra i ciesze się że nie jest z Ryanem :D poza tym ma wielką, płaską dupe :D
właściwie ja ją lubie jest bardzo sympatyczna szkoda mi ze tak srednio jej sie uklada w zyciu:ciezko dogaduje sie z matka, nie moze tez mieszkac z ojcem, kocha Rayana ktory ja zbywa, poza tym jest bardzo ladna dziewcyzna i uwazam ze powinna byc z Rayanem pasuja do siebie i oboje COS do siebie czuja moze rayan teraz tego nie okazuje ale Marissa jest dla niego wazna