nie mogę jej przestać słuchać najlepsza jest south-paint the silence... ale wszystkie są naprawdę świetne polecam dla słuchaczy lekkiego rocka :D
aj, zgodzę się tylko z tym, że muzyka jest rzeczywiście świetna i wspaniale dobrana do momentów, ale najlepszą piosenką jest wg. mnie Imogen Heap - Allelujah (Seth ucieka na łodzi, Marissa umiera) i Imogen Heap - Hide and Seek (pogrzeb Caleba, Marissa strzela do Trey'a). Mogę ich słuchać w koło na około i ryczeć ile się da;) po prostu super.
Moim zdaniem dobra jest tez (i tu wymieniam): Finley Quaye-Dice, phantom planet - Anthem, Imogen Heap - Hide and Seek, electric president - insomnia.... ta muzyka wprawia mnie w dobry nastrój i moge jej słuchac bez końca...
Apropos (do raily maryuśki) gdy Seth wypłynął do Portland łódką, leciała piosenka Hallelujah ale w wykonaniu Jeffa Buckleya !
Fajne są jeszcze kawałki z mixu 2 (Nada Surf, Jem i Patrick Park)(o 1 nie piszę bo te są zajeb....e) i chyba z mixu 4 (eve, the apple of my eye)
jeszcze super jest Rooney- I'm shakin', a jak słucham hide and seek toi mi się przypomina pogrzeb Caleba:D
jeszcze super jest Rooney- I'm shakin', a jak słucham hide and seek toi mi się przypomina pogrzeb Caleba:D
Wszyscy kochamy Hide and seek ^^ Bosska jest także Speeding cars, choć od razu przypomina się śmierć Marrisy ;-(
Paint The Silence ? South ta była w dzisiejszym odcinku świetna. Właśnie czy ktoś mógłby mi ją przesłać iwa7470@buziaczek.pl ,proszę :)