Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37328
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

zaczęłam niedawno oglądać ten serial, jestem na początku trzeciej serii. Niestety przeczytałam, że Marrisa będzie miała wypadek i..umrze. Jakoś mi się nie chce już dalej go oglądać, jak pomyślę, że Marrisy nie będzie w czwartej serii, jak Ryan i inni będą przeżywać Jej śmierć to mi się odechciewa. Stanie się coś godnego uwagi? godnego oglądania? zachęćcie jakoś...

ocenił(a) serial na 8
gosiaa005

III seria jest nawet niezła, warto ją obejrzeć. Możesz ją spokojnie dokończyć. :) Za to IV nie polecam, dla mnie słabiuteńka, OC straciło swój urok.

kamilmalina13

o trzeciej też myślałam żeby dokończyć, czwartą też chyba z ciekawości obejrzę, ale to nie bedzie to samo bez Marissy..

ocenił(a) serial na 8
gosiaa005

Racja, warto dokończyć to co się zaczęło oglądać. Dla mnie problemem IV części nie jest brak Marissy, tylko dziwny scenariusz który kompletnie do mnie nie trafia. Jakieś przedziwne, naciągane sytuacje.

ocenił(a) serial na 7
gosiaa005

jak dla mnie pierwsze odcinki IV serii są troche dziwne, ale reszta jest całkiem ok ;))

janet1

właśnie jestem w 7 odcinku ostatniej serii, i o dziwo podoba mi się, może nie jest zachwycająca, ale zła też nie. ;)
dzięki za zachęcenie :)

ocenił(a) serial na 9
gosiaa005

Kilka pierwszych odcinków 4 serii jest taka sobie jak dla mnie za dużo tych paranormalnych zachowań czy jak to nazwać chodzi mi o te sny, dusze.. jakieś takie nie wiem ale reszta całkiem ok... Wiadomo odczuwa się brak Marissy ale i tak uważam, że Ryan lepiej z Taylor do siebie pasowali :))

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

wydaje mi się, że czwarta seria dużo odstaje od pozostałych części. jest w pewnych momętach przesadzona ja osobiście odczułam bardzo brak Marissy. Obejrzałam czwartą część pierwszy odcinek troche mnie wzruszył. Ale jeśli chodzi o tą bessennoś to było troszke pożna powiedzieć niesmaczne i nierealne;;]
Do tej pory nie moge zrozumieć jak jeden pocałunek mógł odmienić całe życie. Rayan niby cierpiała po śmierci Marissy a po jednym pocałunku prawie o niej zapomniał i to niby ma ukazać prawdziwą miłość troszeczke im nie wyszło. Ale zjednej strony może i lepiej że tak to rozegrali nie zrobili bynajmniej z tego serialu brazylijskiej telenoweli ;]

ocenił(a) serial na 10
gosiaa005

ja zawsze robię tak: oglądam te straszne, końcowe odcinki i wracam do moich ulubionych scen;)

szniga13

zgadzam się z Klaklua_6712, ale chociaż z jednej strony dobrze, że się tak nie użalali nad sobą, myślałam, że tak będzie i dlatego mi się nie chciało oglądać tej czwartej serii, ale Ryan mógłby o Marissie bardziej pamiętać ;)

ocenił(a) serial na 8
gosiaa005

Powiem szczerze, że obejrzałam może 5 pierwszych odcinków 4 serii i ostatni- to było dziwne, nudnie i nienaturalne- no i główny powód-brak Marissy.

ocenił(a) serial na 8
Bisexidryna

nie rozumiem dlaczego wszyscy kochali tak Marisse, moim zdaniem warto obejrzec 4 serie, moze nie jest swietna, ale taka bardziej uspokajajaca, jezeli jestes fanem serialu to bedzie Ci sie dobrze ogladac ..

ocenił(a) serial na 7
Misery_

ejj bez przesady, Marissa wprawdzie była jedną z głównych bohaterek, ale nie jedyną, spokojnie warto obejrzeć 4 sezon

ocenił(a) serial na 10
dzeeem

mi 4 sezon podobał się, warto go obejrzeć ;) końcowe odcinki były fajniejsze

ocenił(a) serial na 9
marta5558

Co do Marissy mam takie samo zdanie, żeby nie obejrzeć 4 sezonu z powodu braku Marissy to ktoś widocznie nie jest prawdziwym fanem tego serialu... No chyba że ktoś oglądał tylko serial z powodu jej to ok... Może ostatni sezon nie jest jak reszta ale warto obejrzeć :D

ocenił(a) serial na 8
ollcia020

No nie żebym była mega fanem;) po prostu pierwszych 5 odc mi się nie spodobało, nie wciągnęło mnie. Obejrzałam ostatni wiem jak się skończyło i jest ok. Lubię wracać do tego serialu, mam do niego sentyment, ale zawsze po 3 sezonie przestaje oglądać. Nie wiem może kiedyś ten 4 do oglądam;)

Bisexidryna

IV sezon to porażka..

ocenił(a) serial na 10
MisterX

Ja osobiści kocham ten serial i nie oglądałam go ze względu na Marisse czasem mnie jej zachowanie irytowało ale troche jej jednak brakowało moim zdaniem.
Bo Rayan i Taylor do sienie nie pasują i ogólnie zaszybko to wszytko się działo;]

Klakula_6712

A mnie śmierć Marissy ucieszyła ^^ To była najbardziej denerwująca i irytująca postać z całego serialu.Jak zginęła aż sam do siebie powiedziałem "a dobrze ci tak ty głupia #*#%^@!"

ocenił(a) serial na 8
gosiaa005

Z takimi informacjami spoileruj posty dziwko!!!