nie wiem, jak wy, ale ja sie baaardzo ciesze, ze marissa nie jest z ryan'em ;) na serio dzisiejszy odcinek mnie na duchu podniosl! a ta lindsay tez niby taka sobie (kujonka z lekka i te zryte ambicje, obrazanie sie i ironie ciagle...), ale i tak dla mnie bardziej sympatyczna i odpowiednia dla ryan'a! ;] ogolnie teraz niby kazdy ze starego skladu sobie kogos znalazl, ale i tak nie jest jeszcze chyba do konca tak jak byc powinno... tylko mam nadzieje, ze nic w zwiazku z ryan'em i marissa sie nie zmieni! jest dobrze, tak jak jest... ;p
dla mnie to w ogole Marissa jest jakas dziwna ale oczywiscie to nie wina aktorki bo ona tylko gra to co jej kaza ale jakos nie darze jej sympatia :)
I tu cie zmartwie co do Ryana ( JESLI NIE CHCESZ TO NIE CZYTAJ)
Niestety Ryan zbyt długo nie będzie z Linday , a odnośnie Marisy to ta jeszcze w tym sezonie polubi bardziej ;) Alex , ale i tak w końcu bedzie z Ryanem ale to pózniej
dzieki za krotkie streszczenie fabulki ;) a jak juz jestes taki obeznany, to moglbys mi powiedziec skad moge sciagnac sobie wszystkie dostepne serie "the o.c."? prosze slicznie, zebys jakos mi to wyjasnil, albo ktokolwiek inny, kto cos wie w tym temacie ;P
Dostepne są 3 serie, z czego napisy są tylko jak narazie do 16 odinka 2 serii ale cały czas ktoś pisze. Mininova to jest odpowiedz na wszystko. Użyj google.