od tych wakacji są dostępne dwa nowe sezony O.C 5 I 6
cholernie wciągają i są pełne nowych przygód,wydarzeń i różnych sytuacji.
w Polsce tylko do 4 sezony jest dostęp wielka lipa.
Tworzony tej jest film na podstawie serialu "życie na fali"
pokaz mi jakiś dowód ze to prawda bo jakoś przeleciałem cały internet i nie znalazłem informacji ze Są nowe sezony....
skonczyli juz krecic the o.c. (na 4 sezonie) televizja fox stwierdzila, ze nie ma sensu, bo strasznie spadla ogladalnosc, wiec nie piszcie takich bzdur!
[quote]są pełne nowych przygód,wydarzeń i różnych sytuacji. [/qoute]
a myslałam że zwykle się wszystko powtarza :DD
http://www.petitiononline.com/oconfox/petition.html tu jest petycja pozbierajmy troszke głosów moze sie uda
kto pisze takie bzdury ???
Skończono kręcić!!! Denerwuje mnie to tylko... glupie plotki..
Dajcie dowody w takim razie.
(poza tym gdzie Adam Brody grał by 19 (gdy ma 30) latka a Ben (32 chyba)....
nie nakreca kolejnych seri...
chyba ze jakis spin-off tak jak np w przypadku B.H. 90210 - "90210"
ogladalnosc strasznie spadla po smierci Marisy.. i dlatego zdecydowano zakonzyc serial na 4 serii
wszystkie filmiki znajdujące się na youtube czy innych tego typu stronach to tylko zlepki fargmentów z tych 4 sezonow. nie widzisz nawet ze caly wstep jest inaczej zrobiony a fragmentu sa z ostatniego odcinka 4 sezonu? od tego sa programy typu movie maker.
http://www.the-oc.com/ a tutaj macie ofcjalna strone serialu i co? lipa. na 4 sezonie sie skonczylo i nic wiecej nie zrobia. chyba ze pt."the o.c. 30lat później"
Bardzo fajnie by było jakby naprawdę zrobili dalsze sezony,ale niestety to totalna bzdura. Wielka szkoda bo serial był świetny i racją jest to,że po śmierci Marissy oglądalność strasznie spadła i bez niej kolejny sezon był najgorszy.Z Marissą zawsze się coś działo to została biseksualna,to zerwała z Ryan'em,a potem znowu byli razem i tak w kółko...:D , to zaginęła w Tichuanie XD była jedną z barwniejszych postaci...
mnie akurat strasznie irytowala jej postac. zawsze robila z siebie biedna owieczke ktora ma najgorzej ze wszystkich a caly czas robila wokol siebie szum zeby byc w centrum zainteresowania.