Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Czy ktoś mógłby streścić 1 odcinek serii która aktualnie jest w tv? Bardzo proszę :*

Juli_4

a ja przy okazji chcialabym sie dowiedziec, ktory to juz sezon?:)

ocenił(a) serial na 8
Juli_4

prosze napiszcie który to sezon leci na TVN !!! PLZ PLZ PLZ

ocenił(a) serial na 10
Zohan_

Sezon 3 a co do odcinka to mniej wiecej tak: chociaz ja nie bardzo pamietam: Trey trafił do szpitala Merrisa i Ryan zostali przesłuchani. Merrisa przyznała sie ze strzelała do Treya, nie została aresztewana poniewa policja uznała ze kłamnie i ze to Ryan strzelał. W obronie córki Julia Cooper poszla do szpitala gdzie lezął Trey w tym czasie sie obudził poneiważ po wypadku zapadł w śpiaczke. julia zagroziła ze go zabije jeśli powie policji ze to Merrisa strzelała i żeby powiedział ze to ryan.Jesli to zrobi Julia obiecała mu za to 20 tys.dolarów. Trey zeznał policji ze to ryna stzrzelał. Merrisa Seth Summer i ryan chcieli uciec łódką aby Ryan nie psozeł do wiezienia niestety gdy juz wypływali dopadla ich policja i zatrzymała Ryana,który trafił do wiezienia. Merrisa Seth i Summer poszli jako wolontariusze <chyba> do szpitala do Treya i Merrisa przekonała reya aby złozył zeznania ze to ona strzelała w obronie Ryana.Trey tka zrobił. gdy ryan wyszeł z wiezienia pojechał do szpitala, lecz Trey uciekł. pojechał na dworzec autobusowy <chyba> i podszełd od jednego autobusu. Przez szybe zobaczył ze w środku jest Trey i w tmy momemncie autobus odjechał... Ryan spotkał sie z Merrisa i oczywiscie był pocałunek <z tego co pamietam> A w miedzy czasie matka Setha w klinice odwykowej dostała pozwolenie lekarza że moze wracac do domu, lecz spotkała tam swoją nowa ,,przyjaciółke" , która gdy zoabczyła Candiego odrazdziła Kirsten <nie wiem jak sie pisze> powortu do domu twierdza że dalej bedzie pić. włala!!! Koniec...nie wiem czy dobrze pamietam :PP Za błedy i literówki rpzepraszam :)

ocenił(a) serial na 10
KaLa_3

eh...napisałam Candiego zamiast Sandieog przepraszam :)