Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37331
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

czy tvn puszcza powtorki serialu..a moze inna stacja?

klaudia990

Niestety TVN nie puszcza powtórek :( dla mnie tez szkoda bo mi godzina czesto nie odpowiada. Szukałem na innych stacjach i tez nic nie znalazłem. Mnie to ogólnie wkurza to, ze puścili to na wakacjach. Nie mogli by tak normalnie? Zamiast kolejnej telenoweli brazylijskiej.

CLiCK

no wlasnie masz racje..mi tez za bardzo nie odpowiada ta godzina..inne seriale powtarazają a tego nie:/..
dziękuje bardz za odpowiedz!:)

ocenił(a) serial na 7
klaudia990

W tej chwili nie ma powtórek ale one napewno będo nie teraz ale byćmoże gdy skończy sie pierwszy sezon ( chociaz podobno ma być odrazu drugi) , a jeśli nie na TVN to one na pewno będą po jakimś czasie na TVN7 tak zazwyczaj jest że te seriale które lecą na tvn potem są na tvn7 szkoda że nie działa to w drugą strone .

Kraven

przydalyby sie powtorki bo nie zawsze uda mi sie oglądac dany odcinek..troche glupia pora dnia ..teraz jeszcze wakacje (przynajmniej ja je mam)to juz w ogole..
ale,dzięki za odpowiedz:*

ocenił(a) serial na 7
klaudia990

zawsze pozostaje ci ściąganie odcinków z netu ewentualnie magnetowid/dvd recorder ustawiamy timer nagrywamy a potem oglądamy - ja tak robie z niektórymi serialami. Pozdro ;)

Kraven

moze imasz rację..hmm..chyba tak zrobie;)
tylko jeszcze tytuły musze znac,ale to sie poszuka:)

ocenił(a) serial na 7
klaudia990

jeśli chodzi o tytuły to juz ktoś je wymieniał na forum, a jeśli chcesz to możesz poszukać na www.osloskop.net albo www.osiolek.com tam powinno wszystko byc , ale niczego nie obiecuje :)

ocenił(a) serial na 7
Kraven

http://www.osiolek.com/?kat=seriale_zag [www.osiolek.com/?kat=se...] z tej stronki możesz zawinąć namiary na te odcinki które leciały na TVN

ocenił(a) serial na 9
klaudia990

Fajnie jakby byly powrorki bo nie zawsze mozna obejrzec ten serial... ale ja wole zeby po I seria pokazali od razu II :-) ten serial mnie strasznie wciagnal...a najbardziej lubie Setha i Summer :D
Pozdrawiam :D

___Dark_Phoenix___

wlasnie tez bym wolala..
po co mi jeszcze raz to samo..chce Nowe:D
Tak jak powiedzial juz Sławek ze odcinki ktore przegapisz zawsze mozesz sciągnąc z neta;)wiec nie ma juz o co sie martwic:P
mnie tez bardzo wciągnął serial..wlasnie czekam juz do 14,15:D

ocenił(a) serial na 7
___Dark_Phoenix___

natomiast na www.osloskop.net są wszystkie odcinki tych trzech sezonó tylko po angielsku więc trzeba napisiki ściągać albo jak kto woli po angielsku :D

Kraven

dziękuje Ci baaaardzo:D
teraz to juz nie bede plakac ze przegapilam odcinek:P:D

Kraven

hey Sławek!
nie wiem dlaczego ale nie moge na tej stronie znalezc tego serialu..albo nie umiem szukac albo cos jest nie tak..(raczej to pierwsze)
moze znalazlbys to i podal mi bezposredni adres?
sorry jezeli zawracam Ci glowke ale to wazne;)

klaudia990

Niedawno sie dowiedziałem, że we wrześniu ma się pojawic w Polsce cała I seria The O.C na dvd! To znaczy że problem powtórek został zlikwidowany :) Co do ściągania z neta to ja próbowałem (próbuję) przez BearShera ale to strasznie długo trwa :(

CLiCK

ooo to super:)
ja tez probowałam przez bearShare ale to bezsensu bo długo trwa i zwalnia mi internet;/
wiec chyba poczekam sobie do wrzesnia:)
dzieki za info:)

ocenił(a) serial na 8
klaudia990

Może byśmy napisali do tvn żeby puszczai chociaż powtórke z piątku w sobote zamiast robin hooda bo kto go ogląda.

misie_k

Ja i moi znajomi napisaliśmy juz razem list (email oczywiści) do tvn z prośba o powtórki w weekendy i o kilka rzeczy. Dostaliśmy odpowiedź że jesteśmy kolejnymi osobami które o to proszą i jeżeli dostaną jeszcze kilka takich listów to są w stanie poważnie zastanowić się nad tymi pomysłami. Więc piszcie ;) Im więcej tym lepiej

CLiCK

zaraz biorę się do pisania:)..trzeba to koniecznie zalatwic

ocenił(a) serial na 7
klaudia990

Już ci pisze http://www.osiolek.com/?id=11204 [www.osiolek.com/?id=112...] tutaj są odcinki z tvn
a tu wszystkie z pierwszej serii po angielsku http://www.osiolek.com/?id=4604 [www.osiolek.com/?id=460...] . Pozdro Klaudia ;)

CLiCK

wow na dvd :D trzeba będzie iść do sklepu :d już się nie moge doczekać

ocenił(a) serial na 7
CLiCK

no własnie z BearShare strasznie długo się ściąga (bo odcinki tez mają bez sensu po 450 mb :/, a np. jak ściągałam radiostacje Roscoe to miały po 50 :)) i w ciągu 2 dni zdołałam ściągnąć tylko 1 odcinek i połówke drugiego ;/