Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

to się smutno kończy, prawda?
tzn. 4 seria, czyli ogółem serial.
bo przyznam, że wcześniej nie oglądałam, teraz zaczęłam, bo tvn7 emituje i benjamin mckenzie... ;]
w każdym razie, czytałam streszczenia ostatnich odcinków na stronie serialu i.. kończy się smutno wg mnie.
nie jestem wielką fanką happy endów, ale od czasu do czasu przydałby się.
może czegoś nie zrozumiałam, więc niech mi ktoś odpowie.
pozdrawiam :)

dzagucha

Mogłabyś podać tą stronę ze streszczeniami? Z góry dzięki :)
Pozdrawiam.

kimi

to jest strona po angielsku, ale podaję:
http://www.fox.com/oc/recaps/
:)

ocenił(a) serial na 10
dzagucha

wcalr sie smutno nie konczy... wszyscy sa szczesliwi jest slub i narodziny dziecka i ryan w koncu wychodzi na prostą... wogóle nie wiem dlaczego sadzisz ze to jest smutne zakonczenie..

ocenił(a) serial na 10
diidii

Zakończenie fajne, tylko troche jest żal że to koniec O.C i chciałoby się dowiedzieć jak Ryan pomógł temu chłopakowi, co będzie dalej i jak potoczą się dalsze rosy bohaterów już dorosłych...

diidii

no a gdzie taylor?
w końcu wraca z tej francji?
o tym głównie mówię, bo jako para są genialni.

ocenił(a) serial na 10
dzagucha

Nie wiem skąd taka smutna (?) propaganda ale jedyny smutek jaki towarzyszt finalnemu epizodowi O.C. jest taki, że to jednak ostatni odcinek. Polecam obejżeć, a nie bazować na streszczeniach odcinków.

dzagucha

Wg mnie zkaończenie nie ejst smutne kończy sie dobrze wszyscy sa happy tylko mi jest bardzo smutno że sie O.C kończy:( i dlatego byłam bliska łeż na końcu(tak tak wiem wiem może i jestem żałosna ale zawsze rycze na filmach jak bóbr;p:)

fibiana

ech..
ale mnie tylko chodzi o to, czy ryan i taylor są na końcu razem?