dlaczego nie? może to plotki, ale jest mnóstwo artykułów na amerykańskich stronach, w których piszą, że Johs zgodził się nakręcić 5 sezon, pod warunkiem, że będzie on emitowany przez telewizję FOX.
http://pl.youtube.com/watch?v=LGHBsP6SAGs&feature=related
widzieliście ten filmik? bo może ja mam sklerozę,ale wydaje mi się, że w 4 sezonie Ryan nie oświadczał się Taylor..?
No to napewno nie jest 4 sezon. Summer w ciąży, Rayan architektem ??? telefon do Juli, że widział Marrise ??? To jest promo 5 sezonu :D Ja nie widziałem w 4 oświadczyn Rayana czy ciąży Summer, że Rayana jest architektem dobrze ubrany. No to jesli to nie promo 5 sezonu to co ??? Sceny których nie pokazli w 4 sezonie :/ ???
też nie pamiętam...ale może bylo cos takiego i przeoczyłam nie mam pojęcia...ale raczej nie bedzię 5 sezonu ale może kiedyś fajnie by było....
Dobrze zrobiony spot, ale niestety to nie spot 5 sezonu. Pamiętam większość tych scen, a co do zaręczyn to sprytnie posklejane fragmenty. Ciaża Summer - obawiała się tego kiedyś. I Julie - index dostała w 4 sezonie - ost. odc.
dansmound dokładnie. aha i twórca owego spotu wkleił sobie sceny z teledysku do piosenki "Addicted" pana Iglesiasa, w którym wystąpiła Mischa Barton... radosna twórczość...?