Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

szkoda mi Seth'a

ocenił(a) serial na 10

Wiecie co wam powiem że jest mi szkoda Seth'a tak się męczył na te bilety :/ a Summer wciąż go odrzucała no ale nie może być pięknie :P
A i niewiem po co Marissa się obraziła jak zobaczyła tą nową :(

kamil7774

Obrazila się bo Ryan to jedyna osoba którą ona kocha reszta to zabawki by zdenerwować starszą. Trzymaj kciuki za Setha kto wie może wkońcu mu sie uda :)

ocenił(a) serial na 10
Karuzel_2

jak dla mnie powinno zostac jak w pierwszej serii Seth z Summer , Rayan z Marissa fajna paczka przyjaciol tak powinno zostac

ocenił(a) serial na 10
peony_2

moim zdaniem teraz jest OK, Seth z Alex, która jest niezła, Ryan z Linsday też nieczego sobie, Marissa z Ogrodnikiem a Summer z Zackiem :D Fajnie sie ten serial układa :)

peony_2

Ja też tak myślałam, ale ta Lindsey mi się spodobała, a Marissa ostatnio straciła w moich oczach. jeśli chodzi o Summer, to od początku wolałam Annę, więc nie płacze tak za nią. Tylko ta Alex nie za bardzo pasuje do Seth'a.

Centka

Hm... ta wypowiedź była skierowana do poprzedniej, tylko długo się ładowała. a tak nawiasem mówiąc, czy ktoś wiegdzie można ściągnąć 2 serię?

ocenił(a) serial na 10
Centka

hehe mnie walsnie odwrotnie nie pausje Lindsey do Rayana natomisat Alex jak najbardziej do Setha :)ogolnie bardzo fajna dziewcyzna sie wydaje

peony_2

Niby tak, ale jakaś taka za "twarda" do Seth'a. Bo nie owijając w bawełne Seth jest taką troche fajtłapką ;) I nie wydaje mi się żeby wyszło coś ze związku Marissy i DJ.

Centka

Ni czytać dalej spoiler jak ktoś nie chce:

Marissa będzie z Alex bo ta blondynka jest bi a Marissa jak zwykle na zlość matce. Całkiem ciekawie :)

kamil7774

nie no, czemu niby seth nie pasuje do alex? moim zdaniem super sie dobrali! on taki przyjazny i czasami nie wszystko mu wychodzi (;)) a ona z tego co zauwazylam nie jest zadna "twarda" i "ostra". moim zdaniem mila i troszke zamknieta w sobie z poczatku, ale juz jej to przechodzi i jest coraz lepiej. "dobro w niej zwycieza", za pewne dlatego, ze zapoznala sie blizej z seth'em... ja trzymam kciuki za ich zwiazek! =)

ocenił(a) serial na 8
kamil7774

Nie widzialam dzisiejszego odcinka (28.07 piatek). moze ktos mi to strescic? ale tak obszernirj :P dzieki