Wiecie co wam powiem że jest mi szkoda Seth'a tak się męczył na te bilety :/ a Summer wciąż go odrzucała no ale nie może być pięknie :P
A i niewiem po co Marissa się obraziła jak zobaczyła tą nową :(
Obrazila się bo Ryan to jedyna osoba którą ona kocha reszta to zabawki by zdenerwować starszą. Trzymaj kciuki za Setha kto wie może wkońcu mu sie uda :)
jak dla mnie powinno zostac jak w pierwszej serii Seth z Summer , Rayan z Marissa fajna paczka przyjaciol tak powinno zostac
moim zdaniem teraz jest OK, Seth z Alex, która jest niezła, Ryan z Linsday też nieczego sobie, Marissa z Ogrodnikiem a Summer z Zackiem :D Fajnie sie ten serial układa :)
Ja też tak myślałam, ale ta Lindsey mi się spodobała, a Marissa ostatnio straciła w moich oczach. jeśli chodzi o Summer, to od początku wolałam Annę, więc nie płacze tak za nią. Tylko ta Alex nie za bardzo pasuje do Seth'a.
Hm... ta wypowiedź była skierowana do poprzedniej, tylko długo się ładowała. a tak nawiasem mówiąc, czy ktoś wiegdzie można ściągnąć 2 serię?
hehe mnie walsnie odwrotnie nie pausje Lindsey do Rayana natomisat Alex jak najbardziej do Setha :)ogolnie bardzo fajna dziewcyzna sie wydaje
Niby tak, ale jakaś taka za "twarda" do Seth'a. Bo nie owijając w bawełne Seth jest taką troche fajtłapką ;) I nie wydaje mi się żeby wyszło coś ze związku Marissy i DJ.
Ni czytać dalej spoiler jak ktoś nie chce:
Marissa będzie z Alex bo ta blondynka jest bi a Marissa jak zwykle na zlość matce. Całkiem ciekawie :)
nie no, czemu niby seth nie pasuje do alex? moim zdaniem super sie dobrali! on taki przyjazny i czasami nie wszystko mu wychodzi (;)) a ona z tego co zauwazylam nie jest zadna "twarda" i "ostra". moim zdaniem mila i troszke zamknieta w sobie z poczatku, ale juz jej to przechodzi i jest coraz lepiej. "dobro w niej zwycieza", za pewne dlatego, ze zapoznala sie blizej z seth'em... ja trzymam kciuki za ich zwiazek! =)