Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37332
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

telefony z OC

ocenił(a) serial na 10

a dokladnie to chodzi mi o telefony te ktore uzywaja glowne postacie...
-sandy
-ryan
-seth
-summer
-marisa.

jak ktos by wiedzial cos to niech pisze....pozdrawiam....

ocenił(a) serial na 10
maro_04

czyżby zaden fan O.C nie wiedzial tego?? kurde w sumie to pierdoly ale moze akurat ktos wie...

ocenił(a) serial na 10
maro_04

Każdy z tych telefonów to samsung - tego jestem (prawie) pewien, ale modeli już nie podam bo sam nie znam.
W każdym razie sam chciałem sobie zakupić takowy dla owego charakterystycznego dzwonka :) No cóż - niestety nie dam 500 zł tylko po to by mieć fajny dzwonek...

użytkownik usunięty
michaki999

Ale jednak moim zdaniem to nie są samsungi... są to motorole... Sandy w którymś tam sezonie (bodajże trzecim) używa motoroli v3 i to na pewno... może w 1 sezonie maja samsungi ale odkąd pamiętam i odkąd sam sie tym zainteresowałem to z moich obserwacji wynika ze są to motorole...

Odcinek 3x16 The Road Warriors, czas ok. 0:22:12, gdy Ryan bierze telefon widać napis Samsung. Modelu nie znam.

ocenił(a) serial na 10
kt85

no to juz lepiej...a seth....wiem jak wygląda jego telefon bo nie raz widac go na filmie ale nie moge znalesc jaki to model...hmm

maro_04

A zauważyliście że Marissa przez trzy lata ma ten sam dzwonek? :P

ocenił(a) serial na 10
max_c

a to chyba seth i inni chyba tez mieli te same dzwonki....zwykle proste dzwonki...zadne tam mp3... that's great

użytkownik usunięty
maro_04

Sandy n bank ma motorole i na bank w ma/mial/bedzie mial model v3.. co do telefonu Setha to tak samo... motorola... w 4 sezonie ma fajna ale modelu nie moge skojarzyc choc na mysl mi pare przychodzi...

ocenił(a) serial na 10

no fakt..seth w 4 sezonie ma motorole...nawet rozsuwana....no ale w pierwszych 3 sezonach mial inno...i moze to byc ten samsung jak ktos tam mowil wczesniej

użytkownik usunięty
maro_04

Rozsuwana??? ja bym obstawial motorole razr v6 maxx.... z klapka moim zdaniem... nie wiem czy to "razr" dobrze napisalem ale wystarczylo by tylko v6... ;)

ocenił(a) serial na 10

oj widocznie cos mi sie pojebalo,.... moze masz racje...ja nie jestem dobry w tych modelach telefonow

ocenił(a) serial na 6
maro_04

a jaki model ma summer w 4 sezonie? wiem ze nokia i to jest ta "babska"seria, l'amour collection zdaje sie ale modelu nigdzie nie mage znalesc;/ zna ktos?

ocenił(a) serial na 10
asiula1205

Ryan w 3 sezonie prawdopodobnie ma Samsunga E530 przynajmniej zbliżony model =)