przeciez na jej karcie filwebu jest podany jej rocznik wiec nie wiem w czym byl problem..
bo niektórzy nie wiedzieli mimo tej informacji na filmwebie, ja wiedziałam oczywiscie :p
Matox jaki ty beznadziejny jesteś nie umieszczej informacji o których każdy wie . To juz którys taki beznadziejny post którego jestes autorem. Litości
do sławka:i jeszcze jedno:to był mój drugi post kretynie,więc nie pisz mi że któryś...!!!!!!!
Sorry!!! Ja wiem że to przeze mnie!!! Ale moglibyście dać już sobie spokuj co??? Marissa pomyliła mi się z inną postacią!!! Wystarczy? Możecie mnie już zostawić w spokoju? Nawet nie wiecie jak to denerwuje jak każdy się przywala za jeden głupi błąd! A tak wogle to mi nie chodziło tylko o Marisse ale też po innych! Może już wystarczy piszcie o czymś ciekawszym!
dla nie wiedzących i nie umiejących czytać:przeczytajcie wszystkie posty dokładnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! , a potem oskarżajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
mateox twój analfabetyzm poprostu mnie bawi , niestety nie zwykłem znizac sie do poziomu który sobą prezentujesz więc nie będę ci bluzgał i jeszcze jedno umieściłeś już przynajmniej 3 posty z takimi głupimi informacjami więc twoje tłumaczenie sie jest beż sensu
o co tyle krzyku?? jedna pomylka a tyle postow, dobrze ze Ty Slawek chociaz opanowany jestes ;)
"Matox jaki ty beznadziejny jesteś nie umieszczej informacji o których każdy wie . To juz którys taki beznadziejny post którego jestes autorem. Litości"
rzeczywiście opanowany heh
jeżeli uważasz że jestem analfabętą to przytocz jakieś błędy,które popełniłem!!!a co do ciebie to mam pewność,że jesteś kretynem,który nie umie czytać!!!!! Jeszcze jedno:nie wymądrzaj się tak bo to jest żenujące!
a wiesz co ja uwazam za zenujace a wrecz glupie? przytocze twoje slowa "beznadziejny to jesteś ty faglasie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! "
a wiesz co ja uwazam za zenujace a wrecz glupie?? przytocze twoje slowa : "beznadziejny to jesteś ty faglasie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! "