Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37331
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

wiek marissy

ocenił(a) serial na 10

dla informacji: marissa ma 20 lat anie 26

ocenił(a) serial na 6
mateox666

przeciez na jej karcie filwebu jest podany jej rocznik wiec nie wiem w czym byl problem..

ocenił(a) serial na 10
alternatywny

bo niektórzy nie wiedzieli mimo tej informacji na filmwebie, ja wiedziałam oczywiscie :p

ocenił(a) serial na 7
mateox666

Matox jaki ty beznadziejny jesteś nie umieszczej informacji o których każdy wie . To juz którys taki beznadziejny post którego jestes autorem. Litości

ocenił(a) serial na 10
Kraven

do sławka:beznadziejny to jesteś ty faglasie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

ocenił(a) serial na 10
Kraven

do sławka:i jeszcze jedno:to był mój drugi post kretynie,więc nie pisz mi że któryś...!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
mateox666

Sorry!!! Ja wiem że to przeze mnie!!! Ale moglibyście dać już sobie spokuj co??? Marissa pomyliła mi się z inną postacią!!! Wystarczy? Możecie mnie już zostawić w spokoju? Nawet nie wiecie jak to denerwuje jak każdy się przywala za jeden głupi błąd! A tak wogle to mi nie chodziło tylko o Marisse ale też po innych! Może już wystarczy piszcie o czymś ciekawszym!

ocenił(a) serial na 10
zulaizula

dla nie wiedzących i nie umiejących czytać:przeczytajcie wszystkie posty dokładnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! , a potem oskarżajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

ocenił(a) serial na 7
mateox666

mateox twój analfabetyzm poprostu mnie bawi , niestety nie zwykłem znizac sie do poziomu który sobą prezentujesz więc nie będę ci bluzgał i jeszcze jedno umieściłeś już przynajmniej 3 posty z takimi głupimi informacjami więc twoje tłumaczenie sie jest beż sensu

ocenił(a) serial na 10
Kraven

o co tyle krzyku?? jedna pomylka a tyle postow, dobrze ze Ty Slawek chociaz opanowany jestes ;)

ocenił(a) serial na 10
MarveLLouSs

"Matox jaki ty beznadziejny jesteś nie umieszczej informacji o których każdy wie . To juz którys taki beznadziejny post którego jestes autorem. Litości"

rzeczywiście opanowany heh

ocenił(a) serial na 10
Kraven

jeżeli uważasz że jestem analfabętą to przytocz jakieś błędy,które popełniłem!!!a co do ciebie to mam pewność,że jesteś kretynem,który nie umie czytać!!!!! Jeszcze jedno:nie wymądrzaj się tak bo to jest żenujące!

ocenił(a) serial na 10
mateox666

a wiesz co ja uwazam za zenujace a wrecz glupie? przytocze twoje slowa "beznadziejny to jesteś ty faglasie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! "

ocenił(a) serial na 10
mateox666

a wiesz co ja uwazam za zenujace a wrecz glupie?? przytocze twoje slowa : "beznadziejny to jesteś ty faglasie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! "

ocenił(a) serial na 10
mateox666

Zgadzam się z moimi poprzednikami! Mateox ty buraku! :P