PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10037633}

Życie na planecie Ziemia

Life on Our Planet
2023 -
7,8 1,9 tys. ocen
7,8 10 1 1910
Życie na planecie Ziemia
powrót do forum serialu Życie na planecie Ziemia

Jako fan prehistorii oraz paleontologii mogę stwierdzić że świetny dokument. Twórcy wzorowali się na "wędrówki z bestiami" oraz "wędrówki z potworami" produkcji BBC. Nowe i naprawdę fajnie wyglądające CGI nadaje niesamowity klimat. Oczywiście czyta Krystyna Czubówna co również nadaje dobry nastrój ale jeszcze lepiej pasowałby Maciej Gudowski!

ocenił(a) serial na 9
Jankes1910_filmweb

Uwielbiam Twoją ocenę w piździ***. Opis dokumentu jest prosty. Skoro ktoś śmie krytykować, to rzeczywiście era dinozaurów.

Jankes1910_filmweb

Czyta Morgan Freeman. Ale w sumie może kiedyś zobaczę z Krystyną jak to się ogląda i porównam. Ten serial powinni puszczać w szkole dzieciom to by się więcej nauczyły niż z wkuwania.

ocenił(a) serial na 3
MaksymLwow

no niekoniecznie, jest tak nieuporządkowany i porwany, że trzeba sporej wiedzy, żeby się połapać, co po czym. Mam też wrażenie, że twórcy w niektórych momentach jako fakty podają niczym swoje domysły, które nie mają statusu obowiązującej, ani nawet pretendującej do obowiązującej teorii

Agrzego

aha. no ja akurat mam sporą wiedzę, bo się zajmuję naukami przyrodniczymi ale rozumiem, że nie dla każdego. Zawsze można dzieciom zrobić lekcje, a później odcinek, żeby zrozumiały lepiej.