Właśnie mam zamiar zacząć oglądać a co do negatywnych wypowiedzi osóbki z avatarem świnki, jeżeli ktoś ocenia Ostatniego Samuraja na - 1 to chyba nie ma sensu za bardzo dyskutować o ocenie innych filmów/seriali tym bardziej, że ma ich obejrzanych po kilka/kilkanaście :)
Moja dobra rada obejrzyj jeszcze parę rzeczy a potem oceniaj.
Po przeczytaniu całego tego wątku i przed 1 odcinkiem mam dokładnie tego samego rodzaju odczucie. Sugerowanie się opinią chama których wszystkich co myślą inaczej obraża raczej sensu nie ma.
brechtam z ciebie mośku.
ostatni samuraj ma u mnie ocenę adekwatną (pewnie nawet nie wiesz co to słowo znaczy, sprawdź sobie w słowniku) do swojego żenującego poziomu.
dla gimbusiarstwa to być może arcydzieło, ale wyrobiony widz potrafi odróżnić gówno od czekoladki.
i sorry że mam dopiero ocenionych 198 filmów (stan na dzisiejszy dzień) - zamiast tysiąca badziewnych pozycji muhahahahaha
(zresztą pewnie nawet nie ogarniasz, że filmweb pokazuje tylko kilka wybranych ocen u innych użytkowników, a wszystkie oceny są widoczne tylko u znajomych - to było dla ciebie zbyt trudne do odkrycia, co nie nie? brechtam)
Sorki ale za moich czasów nie było gimnazjum :( Więc niestety nie osiągnę Twojego poziomu, problem polega na tym, że oglądając tysiąc filmów jesteś w stanie ocenić inne oglądając kilkanaście nie możesz nawet odnieść swojej oceny do innych filmów i seriali :)
Myślisz, że to wyzywanie kogoś tutaj rusza ? Niestety dla Ciebie inni tutaj potrafią dyskutować bez obrażania więc chyba minąłeś się z powołaniem i ze stroną.
A wracając do tematu, serialowi daje 6, jeżeli ktoś oglądał 12 małp i chciałby sobie obejrzeć film o tej samej tematyce ale rozciągnięty na serial to tutaj może właśnie to zrobić, to tyle ode mnie.
Ps. Falej nie karmie, i polecam z ciekawości film Łowca Troli :)
Widzę, że niewiele rozumiesz.
Filmów to ja mogę oglądać tysiące, każdego oceniać nie muszę, bo szkoda nawet czasu na większość średniaków, oceniam to co z różnych powodów (pozytywnych lub negatywnych) na ocenę zasługuje.
I zdradzę ci pewien sekret - masz prawo ten chłam oceniać na ile chcesz, podobnie i ja mam swobodę oceny - i choćbyś się cały usmarkał nic tego nie zmieni.
A swoich ulubionych filmów nie ma sensu żebyś mi polecał, bo z tego co widzę sam gimbusowy szrot zachwalasz (vide ostatni samuraj i teraz łowca troli ;p)
majn got.