Ocena IMDb - 8,0 (4 776 głosów)
Ocena FW - 6,6 (562 głosy)
Naprawdę w Polsce są same bezguścia?!
A kto powiedział że go oglądam? Odpuściłam już go sobie dawno tak samo jak Gra O Tron która jest przereklamowana. Przeżuciłam się na Opowieści Podręcznej. Zobacze czy daje rade.
Logiczne że jak setrial mi się nie podoba to nie ma sensu go dalej oglądać. Mój czas jest zbyt cenny na tracenie go oglądając badziewia.
Jak tobie jakiś film się nie podobał to też nie oceniałeś? Po to są oceny od 1 do 10 żeby właśnie te słabe też oceniać.
Oczywiście że nic mi do tego .
Jesteś tylko w swoich opiniach niewiarygodna :)
Ale to już twój problem .
Skoro serial mi się po kilku odcinka nadal nie podoba to chyba wiadome jest że serial jest do bani według mojego gustu i możliwe ze kogoś ta opinią uratuje od zmarnowania swojego czasu na to badziewie.
Wiadomo jedynie że oceniłaś 3 sezonowy serial po kilku odcinkach .
Nikt twojego ''oceniana'' nie weżnie pod uwagę :)
No i co w związku z tym? Nierozumiem czego ode mnie oczekujesz. Niektóre seriale oceniam nawet po jednym odcinku. Moja sprawa i nie powinno cie to obchodzic
Niczego od ciebie nie oczekuje - Ty natomiast nie oczekuj że po takim ''ocenianiu'', ktokolwiek racjonalny będzie twoją opinie brał po uwagę .
Żałosny jesteś. Nie możesz przeboleć że twój ulubiony serial dostał od kogoś ocene 1 i skomlesz tutaj bo myślisz że ktoś sie rozmyśli. Idź płakać gdzie indziej bo u mnie nic nie wyżebrzerz. Jak już powiedziałam twoje zdanie mnie nie obchodzi.
I kto to mówi - Żałosna to jesteś właśnie ty i to do granic możliwości , skamlesz jaki to serial jest beznadziejny nie podający żady argumentów i oceniając go po paru odcinkach .
Po drugie mówisz że oceniasz go na jeden , a nadal nie wystawiłaś mu takie oceny :)
Bardzo chętnie zakończę tę rozmowę , z taki chamskim podejściem to możesz sobie z koleżanką rozmawiać .
Żegnam .
Najpierw powinnieneś troche poduczyc się ze zrozumienia czytania ponieważ nigdzie nie napisałam że oceniłam jakiś serial na 1
Sama już nie pamiętasz co powiedziałaś - Przecież twierdzi że serial jest gniotem, i to pod każdym względem aktorskimi , fabuły itp .
A przecież po to jest ocena jeden , aby ocenić tak tragiczny serial .
Zacznij czytać ze zrozumieniem- Nigdzie nie powiedziałem że lubię ten serial .
Ty natomiast jasno wyraziłaś swoje zdanie o serialu , więc powinnaś być konsekwentna i go ocenić .
No gratuluje jak do swoich znajomych po chamsku się odzywasz.
Po ludzku nie dociera do ciebie że nie chce z tobą gadać to trzeba inaczej.
Nie chcesz ze mną gadać , a ciągle odpisujesz na moje odpowiedzi :)
Ja do swoich znajomych nie odzywam się po chamsku , ty natomiast sowim wpisami pokazałaś swój brak kultury osobistej .
Naucz się lepiej znaczenie słów, cytatów, powiedzeń itd bo piszesz, a kompletnie nie rozumiesz ich znaczenia. Jeszcze w szkole tego nie miałes?
To porównanie nie ma żadnego sensu. W Polsce sci-fi ogólnie ma bardzo ciężko bo Polacy raczej twardo stąpają po ziemi i wolą filmy osadzone w rzeczywistości. Większość polskich widzów oglądających sci-fi, to fani gatunku, nierzadko oczytani, którzy z dużą łatwością wyłapują wszelkie absurdy i nieścisłości (szczególnie w filmach dot. podróży w czasie) oraz odniesienia do innych filmów, książek czy opowiadań (powielanie pomysłów).