PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=696445}

12 małp

12 Monkeys
2015 - 2018
7,1 5,8 tys. ocen
7,1 10 1 5774
5,5 2 krytyków
12 małp
powrót do forum serialu 12 małp

Ile można czekać?! Czekam na napisy do odcinka s01e07 blisko tydzień, ile do cholery można czekać?! Chyba we wszystkich możliwych językach napisy są już gotowe, rumuński, arabski, fiński, czeski... ale nie w Polskim. Czy w kilku dziesięciomilionowej populacji nie znajdzie się nawet jedna osoba która zrobi napisy do odcina serialu sf? ...................

Zgodzę się z pierwszymi czterema częściami(oddzielonymi pustym wierszem). To, że określenie "cham" nie padło w Twoim kierunku, łatwo możesz wywnioskować jeżeli uważnie przeczytasz mój pierwszy post.(padlo ono w opisie osoby, której chamskie zachowanie zacząłeś racjonalizować i moralnie usprawiedliwiać). Określenie "płaczesz" faktycznie bylo bezczelne ale chciałem zaznaczyć, że rozdzierasz szaty nad jednym epitetem, co zajmuje polowe objętości Twojego posta i nie wnosisz w sumie nic ponadto.

minowy

gadasz ze inni to lenie, a sam nim jesteś, jeśli nie chce Ci się na tyle nauczyć języka obcego, aby przetłumaczyć go na język ojczysty :)

ocenił(a) serial na 8
minowy

Zamiast narzekać wziąłem się do roboty dzisiaj i tym oto sposobem zapraszam do pobrania napisów do epka 9. Może idealnie nie jest, ale dla osób nie znających angielskiego na pewno będzie to przydatne. Napisy do wersji 'x264-KILLERS' znajdziecie na Napi projekt. Zapraszam.

ocenił(a) serial na 7
bini0l

sciagnalem odpowiednia wersje ale napisow nie ma na napi projekt

ocenił(a) serial na 8
luquepl

Sprawdziłem na drugim kompie - mi pobiera napisy. Tak czy inaczej odcinek z tymi napisami znajdziesz na 'ii tv' lub w temacie o opiniach 1x09

bini0l

Nie rozumiem, jak w ogóle mógł tu powstać taki temat O.o
Nie mniej dzięki wielkie za napisy, dzisiaj sprawdzę na napi projekt czy są (tj. czy się pobierają) ;)

bini0l

Jak robisz napisy, to wrzucaj też na open subtitle lub pod napisi, bo moderatorzy napi czasem kasują napisy ze względu na "kiepską jakość", nawet jak są całkiem dobre. Są tam po prostu moderatorzy, którzy tłumaczą dla innych grup i jak sami tłumacza np. tydzień to nie pozwolą innych wstawić w tym czasie.

Ja się w końcu przestawiłem na lektora, nie wiedziałem, że ktoś zrobił napisy do 9.

minowy

napisy do 9 na napi projekcie są

minowy

A co do tych napisów i lenistwa, to tłumacz, który je wcześniej robił tłumaczył też Arrow i te zawsze były w ten sam dzień. Chyba po prostu 12 małp nie ma takiej popularności. Widać to też po ilości tematów na forum.

minowy

Polacy to jednak nieuki! Banalnego serialu sf nie potrafią po angielsku zrozumieć...