PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38407}
7,1 53 tys. ocen
7,1 10 1 53342
5,4 9 krytyków
13 Posterunek 2
powrót do forum serialu 13 Posterunek 2

To ma być śmieszne? Ludzie proszę was, ogarnijcie się, przeciez ten serial w beznadziejny sposob wyśmiewa nasza Policję (ktorej metody działania pozostawiają wiele do życzenia), a jeśli to sie komuś podoba to znaczy że jego iloraz inteligencji nie odbiega o ilorazu inteligencji kurzego jajka. Pozostaje mi tylko współczuć fanom serialu...

jelonek3000

albo to prowokacja albo ty jestes kretynem

pacyniarz

w 100% popieram kolegę

ocenił(a) serial na 10
pacyniarz

dokładnie

pacyniarz

Nawet jeśli to jest prowokacja to i tak on jest kretynem, żeby taką prowokację odwalać!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
jelonek3000

to jest komedia ma smieszyc a nie wysmiewac policje a iloraz inteligencji kurzego jajka mozesz miec ty!! Rozne sa gusty komus sie moze podobac ten serial innym nie i nie masz prawa ich obrazac. Ja tobie wspołczuje za brak poczucia humoru

ocenił(a) serial na 8
jelonek3000

W Chinach za taki wpis jest kara śmierci

jelonek3000

super serial dla porządnych ludzi.
jak komuś się nie podoba to niech na m jak miłość.

ocenił(a) serial na 10
maxior

popieram !!

użytkownik usunięty
maxior

serial jest w dechę

jelonek3000

Ty chyba zartujesz! Ten serial wyśmiewa naszą policję? A nie sądzisz, że
wyśmiewa tylko pewną grupę policjantów? I to fikcyjnych policjantów!
Czego współczujesz fanom serialu? Poczucia humoru?

użytkownik usunięty
i_hate

Serial jest świetny. Rzadko mi się zdarza śmiać oglądając samemu jakąś komedię, a tutaj już kilka razy się śmiałem do monitora :)

użytkownik usunięty

Jasne. Daleko od noszy wyśmiewa Lekarzy, Niania nianie, Allo Allo restauratorów i kelnerki, Zmiennicy taksówkarzy....gdyby mieć takie podejście do seriali komediowych, to nie byłoby o kim pisać scenariuszy. :) W zasdzie zostaje Ci tylko świat według Kiepskich, bo Ferdek jest bezrobotny.

ocenił(a) serial na 10

jestem dokładnie tego samego zdania . Też rzadko zdarza mi się śmiać przy jakiejś komedii a ta jednak trafiła w moje gusta.

użytkownik usunięty
jelonek3000

Jasne. Daleko od noszy wyśmiewa Lekarzy, Niania nianie, Allo Allo restauratorów i kelnerki, Zmiennicy taksówkarzy....gdyby mieć takie podejście do seriali komediowych, to nie byłoby o kim pisać scenariuszy. :) W zasdzie zostaje Ci tylko świat według Kiepskich, bo Ferdek jest bezrobotny.

użytkownik usunięty
jelonek3000

Ale masz szczęście - nigdy nie musiałeś oglądać "M jak Miłość", "Barw szczęścia", "Miasteczka" czy "Na wspólnej" ...

ocenił(a) serial na 9
jelonek3000

nie prowokuj, poza tym to samo mozna powiedziec o serialu Ludzie Chudego, że osmieszają policjantow.

jelonek3000

Z ktetynami twojego pokroju nie chce mi się nawet dyskutować, a już na pewno ani mi się śni zachowywać wobec ciebie kulturę, krytyku filmowy z Bożej laski (nie łaski). Esteta zakichany z koziej pupki się znalazł !

jelonek3000

ten serial to satyra polskiej policji więc ma ją wyśmiewać kolo !

ocenił(a) serial na 9
jelonek3000

Jak się ocenia madagaskar albo gdzie jest nemo jako arcydzieło to się nie dziwie że ten klasyk sam w sobie 13 posterunek jest dla ciebie głupi odrośnij chodź trochę od cyca mamy to pogadamy... już nie ma takiego dobrego serialu jak ten zrobią jakieś "m jak miłość " czy " na wspólnej" (chciał bym zaznaczyć że nie obrażam tych co oglądają owe seriale) tak czy siak 13 posterunek to klasyk pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
jelonek3000

Nie wiem czy zauważyłeś ale pod twoim wpisem nie ma ani jednego komentarza popierającego twoje zdanie !
i szczerze mówiąc nie spotkałam w swoim życiu NIKOGO kto by nie lubiał 13 posterunku !!!!
a to jest satyra policji tak dla twojej wiadomości , więc z założenia MA wyśmiewać policje ! -.-
No ale tak to jest jak pytanie zadaje osoba której ząbki dopiero wyrosły ! jestem pewna że bawełna na twoje spodnie dopiero rosła jak nakrecali ten serial !!

jelonek3000

Rozumiem komuś to może się nie podobać, są różne gusta, ale nie wyzywaj fanów tego serialu od debili tak głupich jak kurze jajko bo to pokazuje jak mały masz iloraz inteligencji.

ocenił(a) serial na 8
donmaslanoz14

Też się z tym zgadzam każdy ma swój gust.. Ja na przykład też lubie ten film, Natomiast nie lubie serialu np. "Pierwsza miłość" ale nie daje mi to prawa żeby obrażać fanów tego serialu.

ocenił(a) serial na 8
jelonek3000

Mi bardziej się wydaje że nie tylko naśmiewa policjantów ale i ludzi którzy na tą policje przychodzą.Każdy ma inny gust ale jak dla mnie to ten serial jest świetny.

ocenił(a) serial na 6
jelonek3000

Facet napij się wódki i obejrzyj ten serial jeszcze raz.

użytkownik usunięty
jelonek3000

ktoś tu się wychował na serialach typu " Magda M . " ; oo