PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38407}
7,1 53 tys. ocen
7,1 10 1 53378
5,4 9 krytyków
13 Posterunek 2
powrót do forum serialu 13 Posterunek 2

dlaczego 13 posterunek 2 nie został puszczony nigdy na polsacie
bo cały czas powtarzają pierwszy sezon a dalej już nie, to już zaczyna być nudne
a pamiętam jak druga część leciała jeszcze jako premierowe odcinki na Canal+, i w czołówce zawsze pokazywała się informacja że producentami serialu jest polsat i canal+
czy polsat kiedykolwiek go puści? wolę to niż "samo życie"
:/

stantom1982

Ponieważ 13 posterunek 2 został w pełni wyprodukowany i sfinansowany przez tvn, i w związku z tym zawsze był emitowany na tvn i czasami na canal+.

ocenił(a) serial na 8
Faraon_5

tvn??? no bez jaj
to dlaczego w czołówce nie ma tvnu tylko polsat i canal+? i dlaczego nie emitowano go na tvnie?

stantom1982

Emitowano go wyłącznie na tvn. Sporadycznie na canal+.

ocenił(a) serial na 8
Faraon_5

nie wiem czy na tvn leciał, ale na canal+ leciały napewno wszystkie odcinki, i były to premierowe odcinki w odkodowanym paśmie o godzinie 20 chyba w niedzielę o ile pamiętam, jeszcze nawet nagrywałem niektóre odcinki na VHS i niektóre kasety zachowały się u mnie do dzisiaj
ale to co mnie najbardziej interesuje to dlaczego nie emituje go polsat chociaż był współproducentem serialu, tylko już po raz n-ty skończyli puszczać 1 sezon na antenie

ocenił(a) serial na 8
stantom1982

puszczali go zaraz po (już chyba zapomnianym) serialu animowanym "Szczepan I Irenka"

stantom1982

właśnie polsat szaleje z pierwszym sezonem co chwilę

a 2 nikt nie powtórzy