PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38365}

13 Posterunek

1997 - 1998
7,2 126 tys. ocen
7,2 10 1 125759
6,5 22 krytyków
13 Posterunek
powrót do forum serialu 13 Posterunek

Serial fajny jak pojawiły się pierwsze odcinki zupełna rewolucja na polskim rynku seriali ale teraz gdy powtarzają bezustannie zaczyna troszką nudzić no cóż co za dużo to niezdrowo.

ocenił(a) serial na 8
papapat

Super Serial Mega śmieszny

Hehe wykop po 10 latach tylko po to napisałem ten koment :)

papapat

Też się wypowiem. Po części zgadzam się z papapatem. Nie wszystko było udane zgadzam się, niektóre rzeczy były niezbyt śmieszne, ale według mnie ten serial zasługuje na naprawdę dobrą ocenę. Dobrzy aktorzy, jak Cezary Pazura czy śp. Marek Perepeczko i Marek Walczewski. Wiele zabawnych gagów, absurdalne sytuacje i Czarek, nadworny błazen posterunku. ;) Żałuję że teraz nie ma tak dobrych seriali. 13 Posterunek, Miodowe lata to było coś. To co teraz pojawia się w telewizji, te "programy rozrywkowe", "Dlaczego ja?", "Trudne sprawy", "Bitwa na głosy" i inny tego typu chłam zakrawa o pomstę do nieba. Coraz bardziej liczy się kasa. Coraz bardziej liczą się cycki. Im ich więcej tym program "lepszy" i chętniej oglądany. :/

ocenił(a) serial na 8
MiniPingwijn

niech lepiej papapat nawiaze do swoich slow sprzed dziesieciu lat :), wole jak nieustannie powtarzaja dobre seriale anizeli produkuja chlamy z celebrytami na zagranicznych licencjach

ocenił(a) serial na 8
papapat

Nowy pomysł to był i dobry pomysł. Dla mnie serial ekstra, czołgałam się ze śmiechu wiele razy.