Już dawno odcinki tego serialu nie były powtarzane przez Polsat (ostatni raz 7 lat temu?) W kółko lecą nie dość że tylko Kiepscy, to jeszcze wyłącznie najnowsze, przeważnie bardzo słabe odcinki. Wiem, że serial jest dostępny w Internecie, ale to nie jest to samo, co telewizja.
no właśnie ja wolę 13 posterunek od Kiepskich to skandal żeby wiecznie puszczali Kiepskich a nie 13 posterunek i ja w internecie oglądać nie będę bo to nie to samo co w telewizji niech Polsat robi tak dalej to ja tam petycję napiszę bo to skandal a ja 13 posterunek uwielbiam to serial z moich dziecięcych lat.
Też się podłączam. Chętnie bym go odświeżył, ale w telewizji, Internet to nie to samo :|
Lecz myślę, że szanse na spełnienie naszych zachcianek są niestety nikłe :(
Przeczytaj cały post zanim coś napiszesz....
On napisał: "Wiem, że serial jest dostępny w Internecie, ale to nie jest to samo, co telewizja." i ja z tym się zgadzam.
ta.. później zauważyłęm, ale nie chciało mi się pisać kolejnego komentarza, dzięki że mi przypomniałeś
Wikipedia:"Serial ten wyprodukowany i emitowany był w Canal+. Pierwsza seria powstała przy współpracy telewizji Polsat, drugą Canal+ wyprodukował we własnym zakresie. Pierwszą serię nadawał Polsat, druga zaś trafiła do TVN."
czyli Polsat może puścić tylko pierwszą serię
Przecież wiem, że 1 seria była w Polsacie, a 2 w TVN. Nota bene TVN też tego nie powtarza od kilku lat.