13 Posterunek

1997 - 1998
7,2 126 tys. ocen
7,2 10 1 126300
6,2 16 krytyków
13 Posterunek
powrót do forum serialu 13 Posterunek

Już dawno odcinki tego serialu nie były powtarzane przez Polsat (ostatni raz 7 lat temu?) W kółko lecą nie dość że tylko Kiepscy, to jeszcze wyłącznie najnowsze, przeważnie bardzo słabe odcinki. Wiem, że serial jest dostępny w Internecie, ale to nie jest to samo, co telewizja.

ocenił(a) serial na 10
Ferdas_2

no właśnie ja wolę 13 posterunek od Kiepskich to skandal żeby wiecznie puszczali Kiepskich a nie 13 posterunek i ja w internecie oglądać nie będę bo to nie to samo co w telewizji niech Polsat robi tak dalej to ja tam petycję napiszę bo to skandal a ja 13 posterunek uwielbiam to serial z moich dziecięcych lat.

kinomanka_13

Też się podłączam. Chętnie bym go odświeżył, ale w telewizji, Internet to nie to samo :|
Lecz myślę, że szanse na spełnienie naszych zachcianek są niestety nikłe :(

ocenił(a) serial na 10
Ferdas_2

Jestem za.

ocenił(a) serial na 9
Ferdas_2

wszystko jest na jutubie

ocenił(a) serial na 10
karczewk

Przeczytaj cały post zanim coś napiszesz....
On napisał: "Wiem, że serial jest dostępny w Internecie, ale to nie jest to samo, co telewizja." i ja z tym się zgadzam.

ocenił(a) serial na 9
wpoz

ta.. później zauważyłęm, ale nie chciało mi się pisać kolejnego komentarza, dzięki że mi przypomniałeś

ocenił(a) serial na 8
Ferdas_2

Wikipedia:"Serial ten wyprodukowany i emitowany był w Canal+. Pierwsza seria powstała przy współpracy telewizji Polsat, drugą Canal+ wyprodukował we własnym zakresie. Pierwszą serię nadawał Polsat, druga zaś trafiła do TVN."

czyli Polsat może puścić tylko pierwszą serię

Znawca kina

Przecież wiem, że 1 seria była w Polsacie, a 2 w TVN. Nota bene TVN też tego nie powtarza od kilku lat.

ocenił(a) serial na 7
Znawca kina

Są szanse, że w tym idiotycznym NC+ będzie jednak dostęp do 13 posterunku 2

ocenił(a) serial na 10
Ferdas_2

od 21.05 ma być na pulsie

ocenił(a) serial na 10
sisi252531

a skąd wiesz że od 21.05 maja ma być na pulsie sprawdzałeś w programie ?

ocenił(a) serial na 10
kinomanka_13

Tak, link:
http://www.telemagazyn.pl/tv_puls/20130519,3,1,dz,go,cpr.html
o ile nic się nie zmieni