tutaj też postanowiłem wybrać najlepszą postać tego serialu mamy 9 postaci dajemy im punkty od 4 do 1 głosowanie potrwa do poniedziałku wtedy podliczam głosy trzy postacie z najmniejszą ilością punktów są zagrożone potem oddajemy głos na jedną postać,którą chcecie aby została ostatecznie odpadają dwie postacie i zostaje ich siedem
lista postaci
Cezary
Kasia
komendant
stępień
arnie
luksus
Zofia
siostra Cezarego
Jola
ja zaczne
Kasia 4
Cezary 3
Arnie 2
luksus 1
Cezary 4
Arnie 3
Kasia 2
stępień 1
Luksus to był policjant grał za niego Paweł Burczyk jakbyś nie wiedział tu jest jego opis
http://pl.wikipedia.org/wiki/13_posterunek
4 pkt - Arnie
3 pkt - Cezary
2 pkt - Stępień
1 pkt - Kasia
Ps. xxKasuraxx dolicz do tych poprzednich głosów Kasie z jednym punktem, bo musiało mi coś zjeść kawałek tekstu ;)
Pora na wyniki na pierwszym miejscu Cezary 34 pkt ale ściga go Arnie z 32 pkt
dalsi bohaterowie mają dużą strate do czołówki na trzecim miejsu Kasia 14 pkt dalej z niewielką stratą Stępień 13 pkt
A teraz ostatnie nie zagrożone postacie Luksus i komendant 3 pkt
Zagrożeni to Zofia 1 pkt siostra Cezarego i Jola z dorobkiem 0
głosujemy do czwartku na tą postać,która według was powinna zostać w grze i głosujemy dopiero od jutra.
Pora na wyniki
Po podliczeniu głosów w grze zostaje.........siostra Cezarego pokonała Zofie 4 2 Jola nie uzyskała żadnego głosu poparcia
Zostało już tylko siedem postaci tak jak poprzednio wyniki podam w poniedziałek postaciom wciąż przyznajemy punkty od 4 do 1
nowa lista postaci
Cezary
Arnie
Kasia
Stępień
Luksus
Komendant
siostra Cezarego
można głosować już dzisiaj
Cezary 4
Kasia 3
Arnie 2
komendant 1
Nadszedł czas na wyniki walka robi się naprawde zacięta przewaga między pierwszym,a drugim miejscem jest coraz mniejsza.Na pierwszym miejscu tak jak tydzień temu Cezary z 42 pkt na drugim miejscu Arnie 39 pkt tak jak wcześniej pisałem przewaga topnieje wynosi już tylko 3 pkt.Za nimi ze sporą stratą Kasia(22pkt) ale i tak troche punktów do nich nadrobiła.
Teraz czwarte miejsce,a tym samym ostatnie nie zagrożone,a zajmuje je Stępień z 10 pkt tylko o 1 pkt wyprzedza komendanta z 9 pkt dalej Luksus 7 pkt i ta,która zgromadziła tylko 1 pkt siostra Cezarego
Komendant 9 pkt (pierwsze zagrożenie)
Luksus 7 pkt (pierwsze zagrożenie)
Siostra Cezarego 1 pkt (drugie zagrożenie)
głosujemy do czwartku na tą postać,która waszym zdaniem powinna zostać w grze,głosujemy dopiero od jutra.W czwartek podliczam głosy odpadają dwie postacie i zostaje ich tylko pięć.
Ogłaszam wyniki
Po podliczeniu głosów w grze zostaje komendant uzyskał 4 pkt,2 Luksus i 1 pkt siostra Cezarego.t=Tak więc odpada siostra Cezarego i Luksus.
w grze zostaje komendant i jest już tylko pięć postaci
nowa lista
Cezary
Arnie
Kasia
Stępień
komendant
Zmiana wyniki podam już w sobote czyli ma cie na głosowanie już tylko 3 dni,gdy podam te wyniki zagrożone będą tylko dwie postacie głosujecie do wtorku na tą postać,która waszym zdaniem powinna zostać w grze i we wtorek po podliczeniu głosów z gry odpada już tylko jedna postać dodatkowo postaciom przyznajecie punkty od 1do 3 głosować można już dzisiaj.