tutaj też postanowiłem wybrać najlepszą postać tego serialu mamy 9 postaci dajemy im punkty od 4 do 1 głosowanie potrwa do poniedziałku wtedy podliczam głosy trzy postacie z najmniejszą ilością punktów są zagrożone potem oddajemy głos na jedną postać,którą chcecie aby została ostatecznie odpadają dwie postacie i zostaje ich siedem
lista postaci
Cezary
Kasia
komendant
stępień
arnie
luksus
Zofia
siostra Cezarego
Jola
ja zaczne
Kasia 4
Cezary 3
Arnie 2
luksus 1
Dobra nie ma co przedłużać czas na wyniki
Na pierwszym miejscu ze sporą przewagą Cezary 26 pkt wyprzedził tak jak poprzednio Arniego 19 pkt.
I na trzecim ostatnim nie zagrożonym miejscu Kasia z 12 pkt dorobku.
I teraz to już tylko formalność zagrożeni to Komendant 5 pkt i Stępień 4 pkt walka napewno będzie wyrównana sam jeszcze niewiem na kogo jutro zagłosuje.
Tak jak zawsze oddajemy głos na tą postać,która ma u was większe uznanie głosujemy dopiero od jutra.Głosowanie potrwa do środy.
zapraszam!
Pora na wyniki
Głosy były oddawane tylko na jedną postać ta postać uzyskała 6 pkt jest to Stępień komendant nie uzyskał żadnego głosu.
A więc w grze zostaje Stępień.
Zostały już tylko cztery postacie
Cezary
Arnie
Kasia
Stępień
Do niedzieli głosujecie na trzy postacie z tych czterech,które zostały w grze mozna głosować już dzisiaj.
Nie ma na co czekać czas na wyniki
Poprzednio zawsze na pierwszym miejscu był Cezary ale teraz to się zmienia ponieważ najwięcej głosów uzyskał Arnie! z 26 pkt.Na drugim miejscu no jak Cezary nie jest na pierwszym to chyba wiadomo kto jest na drugim właśnie on z 24 pkt.A więc przewaga wynosi tylko 2 pkt zapewne o zwycięstwo rozegra się zacięta walka.
I wiadomo kto jest zagrożony Stępień i Kasia obaj mogą się pochwalić dorobkiem 14 pkt.
Do środy głosujecie na tą postać,która zasługuje na pierwszą trójke.Głosujecie dopiero od jutra.
Stępień czy Kasia
oooo.. myślałam, że dopiero od jutra można!
skłaniam się ku Większości Forumowiczów:
Kasia!
:)
Podaje wyniki
Tu chyba nie ma żadnego zaskoczenia w grze zostaje Kasia,która zdobyła 13 pkt,Stępień 0 i to on odpada z gry.
najlepsza trójka
Cezary
Arnie
Kasia
Do niedzieli głosujecie punktami od 1 do 3.