PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=594557}
6,8 7,6 tys. ocen
6,8 10 1 7556
1920. Wojna i miłość
powrót do forum serialu 1920. Wojna i miłość

Chyba tak miało się skończyć:
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/1626131_49

malaria92

ooo jaka szkoda, że tak się nie skończyło. Byłabym sto razy bardziej usatysfakcjonowana (chociaż szkoda że Józef zginął).
Ale chociaż wyjaśniłby się wątek Zosi i Władka .

ocenił(a) serial na 8
polcia_5

Wątek Zosi i Władka wyjaśnił się już wystarczająco kiedy chwyciła go za rękę kiedy płakał nad ciałem Józefa. Wprawdzie zostawiono pewne niedopowiedzenie, ale wystarczająco wyraźny to był symbol, żeby zrozumieć co było dalej.

ocenił(a) serial na 7
malaria92

Zakończenie kompletnie do bani :/ Niestety, scenarzyście chyba zabrakło pomysły jakby tu w ciekawy i przemyślany sposób zamknąć tę historię. Moim zdaniem najlepszy był 1 odcinek, a potem to już różnie bywało.

Luna111

No prawda, że zakończenie mogło być poprowadzone lepiej, ale wolę takie rozwiązanie wątku Zosi i Władka niż gdyby ostatnia scena prezentowała ich ślub xD. Nie musi być wszędzie tak samo nudno i przewidywanie.

malaria92

Napiszcie proszę, jak zginął Józef? Co z Jadwigą? Czy Zosia zabiła Tkaczenkę? Objerzałam tylko połowę odcinka :-(

lidka2103

Józefa zastrzelił Tkaczenko w bitwie, Jadwiga była pokazana tylko na końcu, na cmentarzu, Zosia nie była w stanie strzelić, zrobił to Władek.

ocenił(a) serial na 3
Lw25

Bitwą to ja bym tego nie nazwał...

Napromieniowany

Słowa "bitwa" użyłem jako skrótu myślowego.

lidka2103

przecież w sobotę powtarzają ten odcinek!

gigi

Ooo... to pewnie zdążą jeszcze zmienić coś w scenariuszu!

:D

Apage

xD Dobre.