1923 (2022)
1923: Sezon 2 1923 sezon 2, odcinek 3
odcinek 1923 (2022)

1923 | Owiń się terrorem

Wrap Thee in Terror 58m
7,9 231  ocen
7,9 10 1 231
1923
powrót do forum s2e3

Najgorsza z serii o rodzinie Dutton'ów, a te wiecznie płaczące blond–baby w drugim sezonie, to już w ogóle dramat. Jedna się boi rozebrać u lekarza, druga boi się strzykawki... Spencer nie wiele lepszy, nijaki. Ford i Mirren, jak i historia z indianką, jak najbardziej na plus. Szkoda, że 1883 nie doczekał się drugiego sezonu. Zdecydowanie mocniejsza, wciągająca historia i ciekawsi bohaterowie.

8Osmy

Ten wątek z Indianką to akurat najmniej tam potrzebny. Mogli wyciąć połowę rzeczy i zrobić powrót Spencera pod koniec 1 sezonu albo na początku drugiego i byłoby dobrze. No ale niestety, wolą rozwlekać w nieskończoność.

ocenił(a) serial na 6
Krexx

Przynajmniej coś się dzieje, jest pościg. Dobra rola księdza, tak samo jej. Bez tego byłby już całkiem melodramat. ;)

8Osmy

Akurat co do blondynki z farmy to sięzgodzę- taka amerykańska wersja tej z globusem z "Nad Niemnem", ale żony Spencera bym tak nie oceniała. Sto lat temu kobieta podróżująca sama była spalona na starcie a ta wiodąca do tej pory raczej rozpieszczone życie zdecydowała się na skok na głęboką wodą, więc uszanowanko. 
Też żałuję, że 1883 nie miał dalszego ciągu, ale może chcieli zamknąć go w historii jednej głównej bohaterki i zakończyć po jej odejściu? Cały serial został mi w głowie, poszczególne historie to perełki.

ocenił(a) serial na 6
Kasss1711

Okej, ruch z jej strony desperacki, ale taka też często jest miłość. Jednak od początku ten ich nagły związek, jak dla mnie był irytujący, a zwłaszcza dialogi między nimi. Zbyt słodko-pierdzące ;) Elsa z 1983 dopiero wchodziła w dorosłość, przez co mogła być trochę naiwna, ale swoją postacią nie budziła zażenowania, a wręcz przeciwnie.

8Osmy

Mi ten związek skojarzył się z Jackiem i Rose z Tytanika- panienka chce spróbować zwykłego życia. O ile Tytanik to dla mnie katastrofa ( fimowa i rzeczywista;)) to ten związek Spencera lepiej trawię.