1923 (2022)
1923: Sezon 2 1923 sezon 2, odcinek 6
odcinek 1923 (2022)

1923 | Góry zębów potworów

The Mountain Teeth of Monsters 50m
8,3 235  ocen
8,3 10 1 235
1923
powrót do forum s2e6

Dewiacja Donalda

ocenił(a) serial na 8

Obrzydza mnie, po raz wtóry, pokazywanie scen z dziwnych upodobań seksulanych Donalda Whitfielda. Mało to wnosi do całej opowieści. My już wiemy kim on jest i jakie ma upodobania. Scenarzyści mogliby wracać do tego tematu bardziej w domyśle, ponieważ miało by to więcej smaku.

ocenił(a) serial na 8
Kupisz14

po ostatnim odcinku odniosłam wrazenie, ze to dewiacje scenarzysty a nie tylko Whitfielda. :DD masz racje, sceny nic nie wnoszące, za długie i za dosłowne, rozumiem, ze miały pokazac, ze nawet taki zwykły rzezimieszek jest nimi troche przerazony i zniesmaczony, ale krótsza i mniej dosłowna scena tez by wystarczyła. Po za tym sam poysł na zboczonego bogacza troche średni i oklepany. Ciekawsze byłoby gdyby cynik, i bezwzględny biznesmen idący po trupach do celu był na przykład kochajacym ojcem i męzem albo zwykłym nudziarzem w domowym zaciszu czy cos w tym stylu, wiem, ze to moze tez oklepane, ale jeednak kontrasty daja zwykle wiekszy efekt

Kupisz14

Dokładnie, w każdym odcinku musi być scena z prostytutkami. Nuda i zniesmaczenie.... No może w ostatnim był pokazany wreszcie jakiś sens, bo wypowiedział sie wyraźnie że ją tresuje, żeby móc potem manipulować za jej pomocą wysoko postawionymi ludźmi.