PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=766135}

24: Dziedzictwo

24: Legacy
2016 - 2017
6,3 922  oceny
6,3 10 1 922
24: Dziedzictwo
powrót do forum serialu 24: Dziedzictwo

Spoilery na finał

ocenił(a) serial na 6

Szykuje się powrót do kolejnych klasycznych wątków z 24. W 9 odcinku powinno dojść do ataku na CTU.

W informacji prasowej z 11 odcinka jest mowa, że "CARTER, ANDY AND SENATOR DONOVAN TEAM UP TO FIND ANSWERS". Można z tego wnioskować, że albo Rebeca zginie, albo wcześniej okaże się zdrajcą. Przeczuwam opcję numer dwa. Wygląda też na to, ze zginie ktoś z CTU, bo pojawią się tam posiłki, bo ataku z 9 odcinka.

Mamy też nowego głównego terrorystę o 8 odcinka, ale też wydaje się, że za wszystkim stoi ktoś z rządu.

ocenił(a) serial na 8
MoszeUsz

No Rebecca wiadomo, bycie rudym do czegoś zobowiązuje :-).

ocenił(a) serial na 6
WOLVERINE55

Szykuje się powtórka z Homeland.

ocenił(a) serial na 8
MoszeUsz

I brodaty kochanek, fakt, były ale zawsze.

ocenił(a) serial na 6
WOLVERINE55

mam nadzieję, że tak nie będzie bo przewidywalność i powtarzalność tego sezonu sięgnie wtedy zenitu.

ocenił(a) serial na 6
MoszeUsz

Słowa Nasiriego (czy jak tam sie to pisze) w furgonetce pod koniec dzisiejszego odcinka sugerują, że stary Ben Kallid jednak żyje. Jeśli tak, to szykuje sie okrutna powtórka z sezonu pierwszego i wątku Drazenów.

ocenił(a) serial na 6
Charlie_TSW

Ja mam inną teorię: Rebecca za wszystkim stoi. Dołączy do terrorystów pod koniec odcinka numer 10. Dlatego w zapowiedzi 11 odcinka jest mowa, że Carter, Andy i Donovan szukają odpowiedzi.

ocenił(a) serial na 6
Charlie_TSW

A jednak miałeś rację. Stary Bin Khalid żyje. Oni faktycznie poskładali Dziedzictwo tylko z wątków już obecnych w poprzednich seriach.

ocenił(a) serial na 6
MoszeUsz

Miałem rację i niezwykle boleję z tego powodu. Niestety poszli po najmniejszej linii oporu i nie wiem co musiałoby się stać, żebym ocenił serial jako lepszy niż "przyzwoity". Choć przynajmniej spekulacje odnośnie Rebecci raczej się nie sprawdzą, osobiscie chciałbym, żeby zginęła.

ocenił(a) serial na 6
Charlie_TSW

Ktos z głównych postaci powinien zginąć.

ocenił(a) serial na 6
MoszeUsz

Polski opis 11 odcinka jest dokładniejszy:

Andy wpada na ważną informację dotyczącą pewnego wpływowego przedstawiciela rządu. Donovan i Carter postanawiają wspólnie przyjrzeć się tej sprawie. Działania CTU zostają objęte kontrolą.

Wygląda na to, ze Rebekki już nie będzie. Więc albo zginie, albo będzie zdrajcą. Za wszystkim stoi wpływowy polityk z USA, czyli muzułmańscy terroryści to tylko przykrywka.