Oglądając ten wspaniały serial (2 serie i czekam teraz na trzecią), odnosze wrażenie, że to najlepszy film jaki widziałem. Porównuje go teraz do wszystkich seriali i filmów pełnometrażowych. 24 godziny, nie ma sobie równych i nigdy nie będzie miał. A na największe pochwały zasługuje scenariusz, muzyka i obsada. ;)
trzecia seria? dobrze sie zaczyna, potem powolutku doluje & staje sie z tego opera mydlana ale juz pod koniec 14 odcinka kopara opada i znowu chce sie "przybic piatke" Bauerowi;)
szkoda tylko ze trzecia zawita do nas w... 2005?
niom tez mi sie za bardzo juz nie podoba 3 seria...znaczy nie no przyjemnie sie oglada ale to nie jest juz to co w 1 ...juz troche nudne robia sie te wtyczki wszedzie...o i nie lubie tego chlopaka kim...wazniaka takiego zgrywa! no i wprowadzenia kim do ctu tez bylo troche naciagane...to jej hakowanie na kompie ;D...pozdrawiam
Niestety miałam PRZYJEMNOŚĆ oglądać tylko pierwszą serię tego wspaniałego serialu, ale wkręcil mnie na maxa :) Nie opuściłam ani jednego odcinka, a przed telewizorem siedziałam jak zahipnotyzowana wgapiając się w wyczyny Bauera i spółki. Załuję że nie mam Canal + i nie moge oglądać "Kolejnych 24 godzin". Buuuuuuuuuuuuuuuuuuu :'(
Ja też Sharis nie widziałem dwojki i trójki, dają to w Canalu??, mnie tez wbił w fotel, spóźniałem sie do pracy, a pozniej w pracy ( jestem gliną) człowiek był jak na koksie.czy dalej Kiefer Sutherland gra w nastepnych seriach???, masz ten serial na płytkach??.
Z tego co wiem Sutherland gra napewno w serii drugiej, bo widziałam zapowiedź "w kolejnym odcinku" , gdy lecialy niezakodowane programy na canalu +... Przewinęła sie tam także Kimberley, Tony i Palmer z żoną... W trzeciej serii tez raczej gra Sutherland, bo niechby spróbował sie wycofać !! Fani serialu by go tak zjechali, że chłopczyna nie miałby co z domu wychodzić :P Niestety nie mam tego serialu na płytkach :(
Siemka, drugi sezon jest o niebo lepszy od pierwszego! sciagnalem 2 polowe drugiego sezonu w DVDRipie (bo poczatek obejrzalem w C+) i teraz sciagam 3. jezeli komus tak bedzie na tym zalezalo (a warto) to za okolo 10 dni powinienem miec juz wszystko. nie ma problemu aby przekazac ten genialny serial dalej. pozdrawiam. P.S. ciekawe czy bedzie 4 seria.