PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18608
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

307. miejsce

ocenił(a) serial na 8

aż mi się serce kraje jak widzę na pozycje "24" w top serialach. Nie rozumiem jak taki świetny serial, wciągający, co przez większość czasu jest akcja może zajmować takie słabe miejsce. Moim zdaniem ten serial jest o niebo lepszy od takich słabych seriali jak mentalista czy kości co w każdym odcinku jest nowy wątek. Powinien być wg mnie chociaż w pierwszej 5-ce ten serial.

ocenił(a) serial na 10
pieecc

Może dlatego, że sporo osób zrezygnowało po pierwszym sezonie z czym ja także miałem problem( niezbyt mi się spodobał), ale, że nie skreślam seriali zbyt wcześnie( dużo jest seriali z nie najlepszym czy też słabym pierwszym sezonem, ale potem stają się znakomitymi serialami). Obecnie kończę 3 sezon i uważam że 24 godziny to wyśmienity serial, jeden z najlepszych ostatnich lat.

ocenił(a) serial na 8
FlashBones

może i tak ale dla mnie 1 sezon bł słabszy od pozostałych ale i tak bardzo dobry a później to już było arcydzieło ja mailem tka że jak obejrzałem odcinek to nie mogłem się doczekać jak to się skończyc i musiałem dalej oglądać

ocenił(a) serial na 10
pieecc

Mam tak samo, nie mogę się powstrzymać i od kilku dni oglądam wyłącznie 24 godziny, niesamowicie wciąga.

ocenił(a) serial na 10
pieecc

nie należy zbytnio przywiązywać wagi do rankingu na filmweb, służy on bardziej do zaleczenia kompleksów niektórych użytkowników aniżeli obiektywnej oceny - jednym słowem jest to po prostu bagno. U mnie 24 godziny jest na pewno w czołowej 10. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
jaffat

jestem ciekaw kto tak ciagle minusuje ten serial? przeciez jszcze rok temu mial grubo powyzej 8, taka swietna seria z taka niska nota moze wprowadzac w blad przyszlych fanów

Gallardinho

Nie wiem tego, ale na pewno nie jest to normalny spadek, poza tym seriale typu: Friends (71, lecz warto przypomnieć że niedawno zajmował 1 miejsce), Lost (272), Flash Forward (342), Prison Break (407) też moim zdaniem są na złej pozycji w rankingu. Co prawda może niektóre ich sezony są słabsze, ale na pewno nie zasłużyły sobie na taką pozycję a ich oglądalność sama za siebie mówiła. Z top 100 można znaleźć mnóstwo seriali których wielu z nas 1 raz widzi na oczy i nie wiadomo o czym są.

Demolka25

24 u mnie jest numerem 1 i chyba tak pozostanie forever. Żaden film, serial czy co tam nie wywołuje u mnie drżenia po całym ciele, obgryzania paznokci i zbierania szczeny z podłogi. Wcześniej w oczekiwaniu na nowy sezon lubiłam powracać do ulubionych sezonów, teraz też (bo cóż tu oglądać), ale ileż można... Chyba skłonię się do powtórki 6-ki, bo najrzadziej ją oglądałam i najmniej pamiętam ;-))) pozdrawiam wszystkich fanów!

ocenił(a) serial na 10
pieecc

dokładnie, moim zdaniem serial to arcydzieło. Dla mnie Top10, jak nie może dla niektórych to Top20 minimum. Kiedyś miał ocenę 8,2 i był chyba 50, ale był czas, że trolle robiły po wiele kont, dawały 1-ki i wiele seriali poleciało w dół. Dla mnie majstersztyk. Żaden serial nie przysporzył mi tylu emocji, no i był nieprzewidywalny i zaskakiwał jak cholera.