aż mi się serce kraje jak widzę na pozycje "24" w top serialach. Nie rozumiem jak taki świetny serial, wciągający, co przez większość czasu jest akcja może zajmować takie słabe miejsce. Moim zdaniem ten serial jest o niebo lepszy od takich słabych seriali jak mentalista czy kości co w każdym odcinku jest nowy wątek. Powinien być wg mnie chociaż w pierwszej 5-ce ten serial.
Może dlatego, że sporo osób zrezygnowało po pierwszym sezonie z czym ja także miałem problem( niezbyt mi się spodobał), ale, że nie skreślam seriali zbyt wcześnie( dużo jest seriali z nie najlepszym czy też słabym pierwszym sezonem, ale potem stają się znakomitymi serialami). Obecnie kończę 3 sezon i uważam że 24 godziny to wyśmienity serial, jeden z najlepszych ostatnich lat.
może i tak ale dla mnie 1 sezon bł słabszy od pozostałych ale i tak bardzo dobry a później to już było arcydzieło ja mailem tka że jak obejrzałem odcinek to nie mogłem się doczekać jak to się skończyc i musiałem dalej oglądać
Mam tak samo, nie mogę się powstrzymać i od kilku dni oglądam wyłącznie 24 godziny, niesamowicie wciąga.
nie należy zbytnio przywiązywać wagi do rankingu na filmweb, służy on bardziej do zaleczenia kompleksów niektórych użytkowników aniżeli obiektywnej oceny - jednym słowem jest to po prostu bagno. U mnie 24 godziny jest na pewno w czołowej 10. Pozdrawiam
jestem ciekaw kto tak ciagle minusuje ten serial? przeciez jszcze rok temu mial grubo powyzej 8, taka swietna seria z taka niska nota moze wprowadzac w blad przyszlych fanów
Nie wiem tego, ale na pewno nie jest to normalny spadek, poza tym seriale typu: Friends (71, lecz warto przypomnieć że niedawno zajmował 1 miejsce), Lost (272), Flash Forward (342), Prison Break (407) też moim zdaniem są na złej pozycji w rankingu. Co prawda może niektóre ich sezony są słabsze, ale na pewno nie zasłużyły sobie na taką pozycję a ich oglądalność sama za siebie mówiła. Z top 100 można znaleźć mnóstwo seriali których wielu z nas 1 raz widzi na oczy i nie wiadomo o czym są.
24 u mnie jest numerem 1 i chyba tak pozostanie forever. Żaden film, serial czy co tam nie wywołuje u mnie drżenia po całym ciele, obgryzania paznokci i zbierania szczeny z podłogi. Wcześniej w oczekiwaniu na nowy sezon lubiłam powracać do ulubionych sezonów, teraz też (bo cóż tu oglądać), ale ileż można... Chyba skłonię się do powtórki 6-ki, bo najrzadziej ją oglądałam i najmniej pamiętam ;-))) pozdrawiam wszystkich fanów!
dokładnie, moim zdaniem serial to arcydzieło. Dla mnie Top10, jak nie może dla niektórych to Top20 minimum. Kiedyś miał ocenę 8,2 i był chyba 50, ale był czas, że trolle robiły po wiele kont, dawały 1-ki i wiele seriali poleciało w dół. Dla mnie majstersztyk. Żaden serial nie przysporzył mi tylu emocji, no i był nieprzewidywalny i zaskakiwał jak cholera.