Witam
Pragnę przypomnieć, że 5 maja zbliża się premiera najlepszego serialu sensacyjnego wszech czasów, a tu taka cisza.
Czy wszyscy prawdziwi fani nie doczekali tych pięknych dni? Mało szumu medialnego wokół tego serialu ;/
ależ prawdziwi fani Jacka już czekają z niecierpliwością na jutrzejszą premierę!!!! Ja czekam od momenty kiedy ogłosili, że Jack wraca :) Ciekawość zżera niesamowicie!!!:))) Liczę, że Jack nie zawiedzie..zresztą czy on kiedyś zawiódł. Zatem parafrazując Jacka..Have a rael thrill watching new sezon..DO IT NOW!!!! ;>
Czekamy kolego, czekamy ;) Ja czekam od zakończenia 8-ego sezonu. A jak się dowiedziałem, że wznawiają faktycznie, to był szał radości. Miejmy nadzieję, że przerwa nie wpłynie na jakość negatywnie. Ale nie sądzę, Jack nie zawodzi. Nie lubię seriali, ale 24 - wyjątek!!
Czekam, ale wciąż nie mogę uwierzyć, że to się dzieje naprawdę.
Raczej staram się skupić na czymś innym (pracy?), żeby nie zwariować z radości!
I już mniej niż 24 godziny do powrotu Jacka i najlepszego serialu wszechczasów... :)
NO TO 22:00 jak na premiere super serilau to słabo
czy czasem seriale z górnej półki nie są puszczane o porach typu 20-21?
widzę, że na FOX będzie o 22 i potem o 22:55, to puszczają po dwa odcinki? Czy jednak będzie ich 24?
Puszczą dwa odcinki, bo w Stanach też premiera będzie dwu odcinkowa, samych epizodów w 24lad będzie 12.
Kolega napisał najlepszego serialu sensacyjnego co zmienia troszkę postać rzeczy:)
Dobrze napisał :) Nie ma serialu sensacyjnego nad 24. Stary dobry Jack powrócił! :D
Zobacz kogo zacytowałem
,,Czekam, ale wciąż nie mogę uwierzyć, że to się dzieje naprawdę.
Raczej staram się skupić na czymś innym (pracy?), żeby nie zwariować z radości!
I już mniej niż 24 godziny do powrotu Jacka i najlepszego serialu wszechczasów... :),,
Ja też uważam że to najlepszy serial wszech czasów. Może zmienię zdanie, jak skończę oglądać BB. Ale na razie 24 to u mnie nr 1.
To co najwyżej top 50 seriali, gdzie to porównywać do takich produkcji jak sopranos, six feet under czy the wire.
A jak dla mnie nie ma nawet sensu porównywać seriali innych gatunkowo i dysputować który lepszy od jakiego:)
Masz prawo do takiego zdania. Ale dla mnie wymienione przez ciebie seriale są dużo słabsze. Jeszcze Soprano czy Prawo ulicy były fajne. Ale 6 stóp pod ziemią to były totalne nudy. Sorry, ale dla mnie to co najwyżej Top 100 seriali.
Trochę mnie poniosło? Ja piszę o swoich odczuciach, nie Twoich.
Dla mnie nie ma lepszego serialu niż 24.