PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

5 sezon w Polsacie

ocenił(a) serial na 10

Polsat wreszcie pokaże 5 sezon i chyba wziął przykład z TVN-u i będzie go pokazywał w piątki o... 24:00. Po 2 odcinki od 2 lipca.

ocenił(a) serial na 9
MoszeUsz

o kurde, to ja ide spać, nie bede dupił do polnocy zeby ogladac serial a do tego podzielony jeszcze reklamami, wielka szkoda ze nie o 20 ;/ albo 21

ocenił(a) serial na 10
Gallardinho

A ja tam na pewno obejrzę. Zresztą hak zawsze jak leci w tv. Cóż... miłość zobowiązuje.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

czyli final 5 sezonu uroczy pan lektor przeczyta juz w listopadzie. ekstra.

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

We wrześniu. W końcu emisja po 2 odcinki.

ocenił(a) serial na 10
MoszeUsz

A jak przed wczora myślałem czemu Polsat nie puszcza 24 godzin .Polsat zaniedbał ten serial nie wiem czemu może słaba ogladalnosc Pamiętam że w TV4 którys sezon miał słabą oglądalność ale to tez mozna tlumaczyc tym że tV4 ma słabszy zasięg niz Polsat naszczęscie ja juz oglądam 8 sezon na Canal+ .

ocenił(a) serial na 10
kinoman1985

Polsat strasznie promował 1 sezon. Emisja była o bardzo dobrej porze i urządzili nawet maraton wszystkich odcinków w kinie i były z tego relacje przez cały dzień. Ale serial się nie przyjął, miał przeciętną widownię. Dlatego kolejne sezony puszczali czy to u siebie czy na TV4 o dziwnych porach.
Trudno powiedzieć co było przyczyną, ale chyba to że to nie było wtedy mody na takie seriale. Kilka lat później CSI czy Prison Break osiągnęły wielki sukces.

ocenił(a) serial na 10
MoszeUsz

Możliwe a Polsat zaniedbuje tez serial Gotowe na wszystko .

ocenił(a) serial na 10
kinoman1985

I Chirurgów.