Polsat wreszcie pokaże 5 sezon i chyba wziął przykład z TVN-u i będzie go pokazywał w piątki o... 24:00. Po 2 odcinki od 2 lipca.
o kurde, to ja ide spać, nie bede dupił do polnocy zeby ogladac serial a do tego podzielony jeszcze reklamami, wielka szkoda ze nie o 20 ;/ albo 21
A ja tam na pewno obejrzę. Zresztą hak zawsze jak leci w tv. Cóż... miłość zobowiązuje.
A jak przed wczora myślałem czemu Polsat nie puszcza 24 godzin .Polsat zaniedbał ten serial nie wiem czemu może słaba ogladalnosc Pamiętam że w TV4 którys sezon miał słabą oglądalność ale to tez mozna tlumaczyc tym że tV4 ma słabszy zasięg niz Polsat naszczęscie ja juz oglądam 8 sezon na Canal+ .
Polsat strasznie promował 1 sezon. Emisja była o bardzo dobrej porze i urządzili nawet maraton wszystkich odcinków w kinie i były z tego relacje przez cały dzień. Ale serial się nie przyjął, miał przeciętną widownię. Dlatego kolejne sezony puszczali czy to u siebie czy na TV4 o dziwnych porach.
Trudno powiedzieć co było przyczyną, ale chyba to że to nie było wtedy mody na takie seriale. Kilka lat później CSI czy Prison Break osiągnęły wielki sukces.