dlaczego tak długo końcówka 5 sezonu poprostu mnie rozjebała wymiata na maxa pierwsze 10 min 1 odc. to nic w porównaniu z końcowymi 10 minutami 24 odc.
W porownaniu z innymi stacjami (np.abc) ktore rozciagaja sezon na pol roku,oferujac widzom 3 _miesieczne_ przerwy (grudzien,luty i chyba marzec lub kwiecien) stacja fox emituje seriale 'jednym rzutem' tj. odcinek po odcinku raz w tygodniu bez zbednych pierdu,pierdu przerw.
ja oglądałem 24 odc po odcinku bo z neta ściągnałem niedawno 3,4,5 sezon. jak sie skończył 3 to od razu zacząłem czwrty a teraz 5 już skończyłem i musze czekać 107 dni :/. szkoda mi strasznie jack'a tyle co zrobił dla tego kraju wszystko przez logana i tak nic mu sie niestanie nawet za kratki nietrafi. o Audrey już niewspomne znowu starciła jacka tylko że teraz na 1,5 roku.
jak dla mnie 5 sezon zdecydowanie najlepszy a koncowka to juz hit :)) niee moge sie doczekac 6-tki :))
no ale 3 sezon tez wymiatał z salazarami. chociaż pierwsze 10 min. 5 były raczej bardziej drastyczniejsze niż 10 min. końcowe bo tylko szok i niespodzianka była z tym co sie stało z jackiem............... współczucia dla niego i Audrey drugi raz go straciła
Wg http://www.24trailer.com/ [www.24trailer.com/]
6 sezon rusza w niedziele :DDD