Witam
Ma ktoś informację na temat 9 sezonu bądź filmu kinowego który ma wyjść ?
Pozdrawiam
Jesteś tego w 100% pewny że 9 sezonu nie będzie ? Bo 8 tak się skończyła że jednak mogłoby coś jeszcze być...
Poprzednia kinówka była taka sobie, niemniej jednak z przyjemnością obejrzałem. Nie mogę się doczekać kolejnego :D
To jest wiadomość pewna nie na 100 ale na milion procent - w marcu przecież stacja Fox oficjalnie ogłosiła, że kończy produkcję 24 godzin. Głównym powodem były duże koszty produkcji które nie przekładały się w ósmym sezonie na oglądalność, oraz to, że poziom ostatniej serii był zdecydowanie niższy od poprzednich. No i też kontrakty głównych twórców wygasały po tym sezonie.
Film kinowy będzie w 2012 roku, ale będzie to pierwsza kinówka - Redemption było filmem telewizyjnym.
szkoda mi tego serialu trochę, ale mam nadzieję, że ten film będzie jednym dobrym i mocnym zakończeniem. bez żadnych cliffhangerów. no i niech ten jack zazna wreszcie spokojnej starości, znajdzie sobie kobitę itd. dostał już tyle razy po dupie, że naprawdę na to zasługuje ;)
To by było dobre, nigdy nie było happy endu, tu ginie teri tu chiny go biorą tu ręka cheesa itp a mogliby zrobić szczęśliwe zakończenie :)
W kinowej wersji "24" głównym czarnym charakterem będzie z pewnością - dla odmiany - odświeżający Charles Logan (dlatego przeżył samobójczy strzał we własny łeb LOL), który w ogóle nie jest bezużyteczny od zakończenia 5 sezonu.
Ale żeś się Hard przyczepił do tego biednego i Bogu winnego Logana - nawet ja tak nie jadę na Ninę mimo, że jej nie lubię pewnie tak jak ty Charlesa... ale wiesz, znasz to przysłowie: "kto się czubi ten się..." no właśnie, także jak już wcześniej pisałem, rozgryzłem to, że Ty po prostu kochasz Logana (oczywiście czysto platonicznie;) tylko boisz się do tego przyznać... a o Madame President nawet nie wspomnę ;p
Najlepsza akcja z loganem była pod koniec 23 odcinka 9 sezonu jak się dowiaduje od Jacka że ten ma wycelowany karabin w jego głowę - i mina Logana bezcenna ;D
To moim zdaniem ;D A logan to sam w sobie kontrowersyjna postać bo jak dochodzi do władzy to pierw nie wie co ma robić, proszą palmera o pomoc, potem akcja z tym gazem a na koniec ta przebiegłość. Rozkręcił się chłopak :D