PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

MAM PYTANIE CZY KATE WARNER POJAWI SIĘ JESZCZE PO 3 SEZONIE BO W 3 BYŁĄ TYLKO PRZEZ CHWILĘ i szkoda by tak poprostu zakonczyli jej wątek JA LICZYŁEM ŻE ONA BĘDZIE Z JACKIEM!!!

ocenił(a) serial na 10
londontown

Kate Warner nie pojawi się, przynajmniej do 9 odcinka 8 sezonu.

ocenił(a) serial na 10
londontown

Mnie bardziej ciekawi czy scenarzysci uraczą nas jeszcze Panną Rains??
Kate to faktycznie była fajna postać, ale nie pasowała do Jacka...

ocenił(a) serial na 10
konsewatywnyliberal

W 3 sezonie od początku nie była w planach kontynuacja relacji córki Boba Warnera z głównym bohaterem. Twórcy planowali za to kontynuację związku Jacka i Claudii, ale niestety Vanessa Ferlito była bardzo zajęta innymi projektami, w związku z czym musieli zabić fenomenalną Hernandez. Swoją drogą to trochę po chamsku ze strony Jacka, że związał się z tamtą podczas bycia jeszcze z Kate (po ich rozmowie 1 z odcinka wnioskuję, że rozstali się tuż przed początkiem 3 sezonu).

Moim zdaniem Kate świetnie pasowała do Jacka. Stwierdzam to po uważnej obserwacji jej postaci przez cały 2 sezon. Do tego Bauer zrobił dla niej wyjątek i bardzo szybko zapoznał ją ze swoim największym skarbem - Kim. Nina (kiedy byli jeszcze związani), Claudia (ona akurat nie miała okazji) i Audrey nie miały do tego okazji.

Chciałbym, żeby Bauer skończył z Warner albo nawet z Raines, byle tylko nie z Renatą, ale mam złe przeczucia...

Poza Kate, do Jacka pasowała świetnie również Nina i Claudia, ale niestety nie żyją.

ocenił(a) serial na 10
londontown

cLAUDIA BYŁA GŁUPIA SREDNIO ŁADNA I DO TEGO NIEZAMĄDRA !!!! Kate Warner była ŚWIETNA

londontown

Nie potrafisz normalnie pisać tych postów ?

PS. Jak widzę takie wypowiedzi jak Twoje to sobie myślę, dlaczego internet nie jest dozwolony wyłącznie od lat 18.

ocenił(a) serial na 10
Demolka25

IDZŹ SIE LECZ "DEMOLKO 25 " BO MASZ NASRANE NIECHCESZ NIECZYTAJ !!!!!!!!!!!!

londontown

Nie widzę powodu dla którego miałbym się dalej wypowiadać na twój temat, bo dzieci czasami takie są i nic tego nie zmieni, że rodzice pozwalają im korzystać z internetu.

ocenił(a) serial na 10
londontown

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
londontown

Robert przestań.