MAM PYTANIE CZY KATE WARNER POJAWI SIĘ JESZCZE PO 3 SEZONIE BO W 3 BYŁĄ TYLKO PRZEZ CHWILĘ i szkoda by tak poprostu zakonczyli jej wątek JA LICZYŁEM ŻE ONA BĘDZIE Z JACKIEM!!!
Mnie bardziej ciekawi czy scenarzysci uraczą nas jeszcze Panną Rains??
Kate to faktycznie była fajna postać, ale nie pasowała do Jacka...
W 3 sezonie od początku nie była w planach kontynuacja relacji córki Boba Warnera z głównym bohaterem. Twórcy planowali za to kontynuację związku Jacka i Claudii, ale niestety Vanessa Ferlito była bardzo zajęta innymi projektami, w związku z czym musieli zabić fenomenalną Hernandez. Swoją drogą to trochę po chamsku ze strony Jacka, że związał się z tamtą podczas bycia jeszcze z Kate (po ich rozmowie 1 z odcinka wnioskuję, że rozstali się tuż przed początkiem 3 sezonu).
Moim zdaniem Kate świetnie pasowała do Jacka. Stwierdzam to po uważnej obserwacji jej postaci przez cały 2 sezon. Do tego Bauer zrobił dla niej wyjątek i bardzo szybko zapoznał ją ze swoim największym skarbem - Kim. Nina (kiedy byli jeszcze związani), Claudia (ona akurat nie miała okazji) i Audrey nie miały do tego okazji.
Chciałbym, żeby Bauer skończył z Warner albo nawet z Raines, byle tylko nie z Renatą, ale mam złe przeczucia...
Poza Kate, do Jacka pasowała świetnie również Nina i Claudia, ale niestety nie żyją.
cLAUDIA BYŁA GŁUPIA SREDNIO ŁADNA I DO TEGO NIEZAMĄDRA !!!! Kate Warner była ŚWIETNA
Nie potrafisz normalnie pisać tych postów ?
PS. Jak widzę takie wypowiedzi jak Twoje to sobie myślę, dlaczego internet nie jest dozwolony wyłącznie od lat 18.
Nie widzę powodu dla którego miałbym się dalej wypowiadać na twój temat, bo dzieci czasami takie są i nic tego nie zmieni, że rodzice pozwalają im korzystać z internetu.