Co stało się z tą kobietą która ukradła dowód temu fotografowi i doprowadziła do zniszczenia samolotu w sezonie 1. Bo pamiętam że facet który ją wynajął kazał zabić jej kochankę. Ale co było potem?.
Nie wiem czy później w serialu odgrywa jakąś rolę bo widziałem tylko sezon 1 ale w sezonie 1 na tym jej zadanie się kończy. Pamiętam że facet jeszcze proponuje jej jakąś kolejną robotę na którą ona się zgadza ale jest to bez związku z fabułą.
pojawi się jeszcze w sezonie 2 i 4, w tym ostatnim miała większą rolę do odegrania
Ale jest ciekawie!!!. Zostały mi dwa odcinki drugiego sezonu. Wątek z nagraniem dość mało ciekawy ale za to wątek Palmera zarąbisty!!!, uwielbiam Palmera poza tym jednym momentem w dwunastym odcinku. I jeden suchar ale niech będzie:Kate:-Jack...., uważaj na siebie-. Jak Jack to robi że te laski tak na niego lecą?.
Oglądasz już po raz któryś czy pierwszy raz? Widziałem twoje posty w 24 LAD i tak się zastanawiam . Wydajesz się byc fanem tego serialu :)
Ja ten serial ignorowałem(!!!) jak leciał pierwszy raz. Pierwszym całym sezonem który obejrzałem był sezon dziewiąty czy raczej 24LAD i się zakochałem;-).
Szczerze? Wyrządziłeś sobie wielką krzywdę w ten sposób. Trzeba było zaznajomic się z tym serialem w trakcie sezonu 9. Tzn przerwac sezon 9 i powrócic do niego po obejrzeniu poprzednich.
Teraz wszystko jest tak naprawdę jedną wielką retrospekcją, a wiele rzeczy mogłeś wywnioskowac z sezonu 9, które były bardzo zaskakujące.
Hmm, no ale i tak dużo przed tobą. Palmer, Almeida, Logan - te postacie to perełki tego serialu. Miłej zabawy ;)