PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Co stało się z tą kobietą która ukradła dowód temu fotografowi i doprowadziła do zniszczenia samolotu w sezonie 1. Bo pamiętam że facet który ją wynajął kazał zabić jej kochankę. Ale co było potem?.

WOLVERINE55

Nie wiem czy później w serialu odgrywa jakąś rolę bo widziałem tylko sezon 1 ale w sezonie 1 na tym jej zadanie się kończy. Pamiętam że facet jeszcze proponuje jej jakąś kolejną robotę na którą ona się zgadza ale jest to bez związku z fabułą.

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Oglądać nie zadawać pytań.
Bo Jack przyjdzie w nocy i wywiezie na Alaskę.
:)

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

pojawi się jeszcze w sezonie 2 i 4, w tym ostatnim miała większą rolę do odegrania

ocenił(a) serial na 10
Riley77

Ale jest ciekawie!!!. Zostały mi dwa odcinki drugiego sezonu. Wątek z nagraniem dość mało ciekawy ale za to wątek Palmera zarąbisty!!!, uwielbiam Palmera poza tym jednym momentem w dwunastym odcinku. I jeden suchar ale niech będzie:Kate:-Jack...., uważaj na siebie-. Jak Jack to robi że te laski tak na niego lecą?.

WOLVERINE55

Oglądasz już po raz któryś czy pierwszy raz? Widziałem twoje posty w 24 LAD i tak się zastanawiam . Wydajesz się byc fanem tego serialu :)

ocenił(a) serial na 10
Maniek2008

Ja ten serial ignorowałem(!!!) jak leciał pierwszy raz. Pierwszym całym sezonem który obejrzałem był sezon dziewiąty czy raczej 24LAD i się zakochałem;-).

WOLVERINE55

Szczerze? Wyrządziłeś sobie wielką krzywdę w ten sposób. Trzeba było zaznajomic się z tym serialem w trakcie sezonu 9. Tzn przerwac sezon 9 i powrócic do niego po obejrzeniu poprzednich.

Teraz wszystko jest tak naprawdę jedną wielką retrospekcją, a wiele rzeczy mogłeś wywnioskowac z sezonu 9, które były bardzo zaskakujące.

ocenił(a) serial na 10
Maniek2008

No cóż, w 10 sezonie będę zaskoczony mam nadzieję:-).

WOLVERINE55

Hmm, no ale i tak dużo przed tobą. Palmer, Almeida, Logan - te postacie to perełki tego serialu. Miłej zabawy ;)

ocenił(a) serial na 10
Maniek2008

Właśnie obejrzałem odcinek 3x7. Nie ma co ale zwrot na końcu...

ocenił(a) serial na 10
Maniek2008

Jestem po odcinku 3X7, ale twist pod koniec, kompletnie bym czegoś takiego nie podejrzewał...