Chce się zabrać za ten serial ale nie wiem czy jest brutalny wystarczająco. Chodzi mi o to czy główny bohater nie pier*oli się w tańcu. Jakbyście mogli podać jakiś przykład ładnego aktu przemocy z jego strony :) Tylko nie tam jakiś strzał w głowę, bo to jest oczywiste.
Jack się nigdy nie pier*oli :d przykład? jeden z jego wrogów połknął chip z danymi (chyba), więc żeby go odzyskać, Bauer rozciął go i wyjął chip własnoręcznie. Wróg wciąż żył oczywiście ;)
Mogę się również mylić i właściwie nie ma to większego znaczenia, że poprawiam, ale wymieniony przez Ciebie osobnik połknął kartę SIM, aby Jack nie dowiedział się z kim miał kontakt.
Musiał zastrzelić przyjaciela, torturował brata (zakładając mu worek foliowy na głowę) i dużo by tu wymienić.
Ludzie umierają, atomówki wybuchają a prezydenci się zmieniają :D
Serial trzyma w napięciu i mogę go szczerze polecić.
Brzmi coraz lepiej. Czyli coś dla mnie :) To już wiem jaki serial teraz zacznę oglądać :)
zawsze jest ciekawie kiedy Bauer przesłuchuje terrorystę, a ten na początku żąda adwokata :)
Już zacząłem oglądać serial. Jak na razie jestem dooiero 1s7e ale i tak już mi się podoba :)