PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Chce się zabrać za ten serial ale nie wiem czy jest brutalny wystarczająco. Chodzi mi o to czy główny bohater nie pier*oli się w tańcu. Jakbyście mogli podać jakiś przykład ładnego aktu przemocy z jego strony :) Tylko nie tam jakiś strzał w głowę, bo to jest oczywiste.

ocenił(a) serial na 10
adas_tcz_filmweb

Jack się nigdy nie pier*oli :d przykład? jeden z jego wrogów połknął chip z danymi (chyba), więc żeby go odzyskać, Bauer rozciął go i wyjął chip własnoręcznie. Wróg wciąż żył oczywiście ;)

ocenił(a) serial na 10
HankMoody

Brzmi interesująco :) Dzięki.

HankMoody

Mogę się również mylić i właściwie nie ma to większego znaczenia, że poprawiam, ale wymieniony przez Ciebie osobnik połknął kartę SIM, aby Jack nie dowiedział się z kim miał kontakt.

ocenił(a) serial na 10
adas_tcz_filmweb

Musiał zastrzelić przyjaciela, torturował brata (zakładając mu worek foliowy na głowę) i dużo by tu wymienić.
Ludzie umierają, atomówki wybuchają a prezydenci się zmieniają :D
Serial trzyma w napięciu i mogę go szczerze polecić.

ocenił(a) serial na 10
BateriaPL

Brzmi coraz lepiej. Czyli coś dla mnie :) To już wiem jaki serial teraz zacznę oglądać :)

ocenił(a) serial na 10
adas_tcz_filmweb

zawsze jest ciekawie kiedy Bauer przesłuchuje terrorystę, a ten na początku żąda adwokata :)

ocenił(a) serial na 10
T0mku

Już zacząłem oglądać serial. Jak na razie jestem dooiero 1s7e ale i tak już mi się podoba :)

ocenił(a) serial na 10
adas_tcz_filmweb

Najbardziej brutalny był jeśli dobrze pamiętam pod koniec 8 sezonu wobec osoby która zabiła jego kochankę tak to jeszcze nikogo nie torturował w tym serialu ogólnie wtedy był zły na cały świat chciał nawet zabić prezydenta Rosji :)