PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Czy wartoi obejrzeć 7 i 8 sezon? Czy też to wtórne sezony, pełne wtyk itp

ocenił(a) serial na 10
arealista

7 to jeden z najlepszych sezonów - odświeżenie trochę skostniałej fabuły plus ciągła akcja akcja i akcja, naprawdę bardzo warto. Ósemka jest jednak "troszkę" gorsza nie mniej posiada dwa bardzo ważne elementy dla których koniecznie trzeba go obejrzeć: aktorstwo Anila Kapoora i przede wszystkim miażdżącego Gregorego Itzina.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

ostatni 6 odcinków 8 sezonu to bez wątpienia jedne z najlepszych godzin z życia Jacka Bauera. I zgadzam się - 8 sezon przede wszystkim warto obejrzeć dla Anila Kapoora i Gregorego Itzina.

ocenił(a) serial na 10
daniel_bielak

7 jak najbardziej, jeden z najlepszych sezonów. Co do 8, jest nierówny, ale to ostatni sezon, no i niektóre rzeczy są naprawdę szokujące :)

ocenił(a) serial na 10
mofo1990

8 sezon się długo rozkręcał ale po początkowych wolniejszych odcinkach jest całkiem fajnie.

ocenił(a) serial na 10
reese

Ostatnie 6 odcinków 8 sezonu to bez wątpienia absolutnie najgorsze godziny z życia Jacka Bauera. Dlatego 8 sezonu nie polecam, choć gra Anila Kapoora i Katie Sackhoff robiła wrażenie.

7 sezon jest bliski doskonałości.

Oficjalny ranking sezonów:
3 > 7 > 4 > 1 > 2 > 5 > 6 > 8

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Ja akurat odnośnie postaci granej przez Katie Sackhoff mam odmienne uczucia. Jak lubię tą aktorkę tak w tym serialu strasznie mnie irytowało kiedy pojawiała się na ekranie. I nie dlatego, że była taka zła i wywoływała emocje ale dlatego, że była taka nijaka.