PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Polsat zmienia ramówke i teraz nowe odcinki będą w poniedziałki i wtorki. Ni za pomnijcie.

ocenił(a) serial na 8
MoszeUsz

zobaczymy mam nadzieje, że nie kłamiesz a jak kłamiesz to sam wiesz kim jesteś

ocenił(a) serial na 10
Maximus_Aurelius

Nie kałmie. Nie będzie już prawdopodobnie w niedziele. Za mała oglądalność. Choć dzisiejsze nagrody i to że powiedziano o nich w wydarzeniach, mogą ją podnieść oraz dać nam możliwość obejrzenia kolejnych serii (szybkk))

ocenił(a) serial na 8
MoszeUsz

faktycznie dzisiaj jest następny odcinek...

Sorki:)))

Ciesze sie, że na

MoszeUsz

Nic dziwnego że mała oglądalność skoro puszczają serię drugą wtedy kiedy w USA jest już piąta :-/ Ci fani serialu którzy mieli mozliwość 'skombinowania' sobie drugiego sezonu to zrobili to juz dawno temu co automatycznie odbiera polsatowskiej emisji oglądalność...

ocenił(a) serial na 10
Sharis

Niekoniecznie. Wszystko zależy od dobrej promocji, i sensownej godziny nadawania. Przecież Lost na jedynce też wyemitowali rok po premierze w stanach, a widownia sięgała 6000000. Ale w naszej wspaniałej TV zawsze tak jest, że w porze największej oglądalności puszczją badziewne polskie seriale i teleturnieje. A wartościowe, nagradzane amerykańskie seiale o północy ( vide TVN)

ocenił(a) serial na 9
MoszeUsz

dzieki za info, gdybym nie wiedzial to bym sie wkurzyl 2 razy: 1 - przegapilbym dzisiejszy i jutrzejszy odcinek, 2 - zalamalbym sie czekajac na prozno w niedziele na emisje ktorej nie bedzie, tak wiec dobrze ze zamiesciles takie info moiz :)

ocenił(a) serial na 10
hardboiled83

W następny poniedziałek nie ma, Jak ktoś będzie wiedział kiedy będą emitowane to niech pisze.

ocenił(a) serial na 10
MoszeUsz

Odcinek 14 jest dzisiaj, natomiast odcinki 15 i 16 za tydzień. Potem co wtorek mają być emitowane po dwa kolejne odcinki.

MoszeUsz

No ja sie wlasnie wkurzylam wczoraj bo wpadlam na te 24 godziny przypadkiem jak skakalam po kanalach i tak sie zastanawiałam 'What's going on?' bo przeciez to powinna byc powtorka!! Ja nie wiem czy ja czytac nie umiem czy cos ale jak w minioną niedziele oglądałam "24" to w pewnym momencie na dole ekranu pojawila sie informacja ze na kolejne premierowe odcinki zapraszamy we wtorek 5.08 :/ W kulki sobie lecą:-/

Sharis

ale mnie zrobili w #^%% nie wiedzialem ze wczoraj byl nowy odcinek;/ i oczywiscie powtorki nie bedzie:( Moze mi ktos napisac co sie dzialo we wczorajszym odcinku?

ocenił(a) serial na 10
adaspoczta

Wszytko jest na stronie www.24.polsat.com.pl Strasznie dokąłdne streszczenia. Ze stroną się postarali, a z reklamą serialu nie.

użytkownik usunięty
MoszeUsz

Gdybym w poniedziałek weszła tu na forum, to bym wiedziała, a tak to jestem dwa odcinki do tyłu... Ten wczorajszy mam na wideo, ale nie widziałam poniedzialkowego... Wkurzyłam się na polsat.

ja tez sie wkurzyłam , napisali w niedziele , ze serial beda puszczać we wtorek, straciłam jeden odcinek. Poza tym ,mam nadzieję ,że nie będą puszczać go tak póżno , wtedy by na pewno stracili ogladalnośc.

Justyna_0288

No tak, a ja je ominełam...
Zawsze było w niedziele, a w pon. i we wt. były powtórki.

I dupa, nie obejzrałam [zła]
I omine nastepne dwa, bo wyjeżdżam... świetnie [poszła się zabić]

ocenił(a) serial na 10
MoszeUsz

do dupy z tym polsatem:/ ja wpadlem przez przypadek na 24 h we wtorek ogladam kawalek i cos mi nie pasi ale mowie sobie super bedzie lecial w niedziele 2 odcinki i w pon i wtorek po jednym, szybciej skoncza i dadza 3 sezon. ahaaa ta jasne
po 1: wkurzylem sie bo jestem 2 odcinki w plecy, pozostaje mi sciagnac i looknac je:D nie chce nawet wiedziec ani czytac co sie tam dzialo to trzeba obejrzec:D
po 2: jak sie glebiej zastanowic to jest to polska telewizja i na dodatek polsat czyli niemozliwe ze dadza 3 sezon. a jak dadza to zapisuje sie do aa ;) i codziennie bede sprzatal pokoj :P

ocenił(a) serial na 10
vash_84

dadzą tylko żę będą puszczać w takich porach jak teraz.

ocenił(a) serial na 10
vash_84

W mojej wypożyczalni na szczęście są cztery pełne serie więc moge nadrobić zaległości.

MoszeUsz

Skandal

Tak, to słowo wcale nie jest przejaskrawione i jak najbardziej pasuje do polityki programowej Polsatu. Jeden z najsłynniejszych i najlepszych seriali w dziejach tv Polsat potraktował nie za powaznie.

Mała oglądalność była w niedziele? A co takiego leciało na innych kanałach wtedy? W weekend nie pracuje zawsze spokojnie czekałem na niedzielne wieczory. A teraz 2 odcinki jestem do tyłu bo nie zorientowałem się, że tak będzie i będe 2 następne odcinki do tyłu bo wypada mi 3 zmiana teraz. Nie nagram bo magnetowid przeszedł do lamusa. Nie ściągne bo łącze ledwo zipie.

I jak tu się nie wk......

ocenił(a) serial na 10
methiu2

Wtedy był i Monk i Napoleon. Tzn były 3 seriale dla podobnej widowni. Żaden nie mógł mieć dużej oglądalności.

MoszeUsz

Wszystko fajnie, po 2 odcinki nadają aż sie chce czekać, ale do czasu...Właśnie do czasu kiedy sie zobaczy godzine nadania pierwszego, a później drugiego odcinka...(pierwszy o 23.15, drugi o 00.15...)

MoszeUsz

Wszystko fajnie, po 2 odcinki nadają aż sie chce czekać, ale do czasu...Właśnie do czasu kiedy sie zobaczy godzine nadania pierwszego, a później drugiego odcinka...(pierwszy o 23.15, drugi o 00.15...)

ocenił(a) serial na 10
nemo566

Jakie to szczescie, ze II serie juz mam obejrzana od lipca.Nie musze ogladac na Polsacie, ktory robi łaske, ze puszcza jeden z najlepszych seriali wogole i chyba najlepszy senscyjny o 23. Wspolczuje tym, z was ktorzy ogladaja na Polsacie po raz pierwszy druga serie. To co robi Polsat przypomina mi TVP1 i ALIASa. Najpierw dawali pierwsza serie o 20 10 a potem od 7 odc II serii zaczeli puszczac okolo polnocy we wtorki. Tego tez nie rozumiem. Jeszcze raz wyrazy wspolczucia.

ocenił(a) serial na 10
Misiek_5

Robią postęp. Wczoraj przed Fear Factor dali reklamę 24. Nawet fajna. A wcześniej nigdy nie widziałeś rzadnej, oprócz tych zapowiadających początek 2 serii.

MoszeUsz

Mnie tydzień temu nawinęła się reklama 24, tyle że tuż przed odcinkiem i była to krótka reklama w stylu "już za chwilę". Dziwi mnie właśnie to, że Polsat tak traktuje ten serial. To powinien być ich hit. (Fakt że kilka lat od powstania tej serii minęło, więc może upust dostali :) Kiedy parę lat temu puszczali pierwszą serię to był to taki hit że z tego co pamiętam puszczali w sobotę o 20:00 czy 21:00 i w niedzielę powtórki, później chyba coś pozmieniali ale nadal był to najlepszy czas... i w ogóle cały czas to reklamowali. A teraz co?? Antenowa zapchajdziura??