To co ta stacja odwala z nadawaniem jednego z lepszych seriali ostatnich lat woła o pomstę do nieba.
Najpierw bez ostrzeżenia zmieniono porę nadawania na późną noc, zrezygnowana z powtórek, a dzisiaj dali tylko jeden odcinek, (widocznie mecz jest wżniejszy) Widać że polsat ma telewidzów w dupie!!! Jak się okazę że za tydzień nie puszczą brakującego odcinka to się wcale nie zdziwię , to bardzo w stylu tej stacji.
Mam nadzieję, że to tego jednak nie dojdzie. Już raz nie wiem z jakiej paki ominęłam jeden z odcinków. Naprawdę dziwne, gdyż w programie TV tego odcinka nie było.
Chciałem wyrazić tylko swoje poparcie dla pomysłu zawartego w tytule tematu. Możesz liczyć na moją pomoc - np. paczki do więzienia mogę wysyłać ;)
Lady Jedi - prawdopodobnie miało to miejsce wtedy, kiedy polsat nagle zaczął zmieniać dni emisji (po normalnej emisji w niedzielę, dali jeden odcinek w poniedziałek, jeden we wtorek, tydzien później oba we wtorek i tak do dzisiaj) Ja sam wtedy szczęsliwie się zorientowałem że to nowy. Tzn nudziłem się przed tv i stwierdziłem ze może jednak obejrze powtórkę niedzielnego odcinka - przełączam i widze coś czego jeszcze nie widziałem. No bo przecież nikt nie porównuje dokładnie numerów odcinków w gazecie jeśli co tydzien leciały wtedy powtórki... Zapewniam jednak, że wszystkie wyemitowali więc liczę że i teraz tak będzie.
Ja też popieram autora tematu, bo naprawde zamiast puszczać jakieś gówna o godzinie 20 na polsacie mogliby
Właśnie dlatego nie oglądam drugiego sezonu, chociaż pierwszy szalenie mi się podobał i chciałbym kontynuować.
Prymitywna
Organizacja
Ludożerców
Szukająca
Anormalnych
Telewidzów
właśnie dlatego nie ogląda się takich gównianych odmóżdzających stacji jak polsat czy tefauen!
Widocznie wasze "24 godziny" miały gorszą oglądalnośc niż "jakis gówniany Siwat wg. kiepskich" . Ciekawe jak wy poradzilibyście sobie na miejscu Polsatu. :/
Widocznie wasze "24 godziny" miały gorszą oglądalnośc niż "jakis gówniany Siwat wg. kiepskich" . Ciekawe jak wy poradzilibyście sobie na miejscu Polsatu. :/
Witam wszystkich podenerwowanych :o)
Właśnie zaglądnęłam na stronę Polsatu i za tydzień będą znowu dwa odcinki. Sądząc po opisach kolejne :o) Tylko znowu między 23 a 01. Na szczęście jestem nocnym markiem i z reguły chodzę późno spać ale i tak uważam, że bez przesady z taką godziną, powariowali.
Ale wszystkie stacje dobre seriale tak nadają. O północy są i były: NCIS, Nip/Tuck, Six feet under, CSI, nie zależnie od stacji. Co zrobić :o)
Pozdrawiam!
I oni się dziwią, że nie ma dużej oglądalności:/ na szczęscie mam 2s na DVD i nie musze sie meczyc z Polsatem:] polsat sucks..l..!!!
I oni się dziwią, że nie ma dużej oglądalności:/ na szczęscie mam 2s na DVD i nie musze sie meczyc z Polsatem:] polsat sucks..l..!!!
TV się nie ogląda bo to gówno i małżeńska proteza. Tymbardziej ni epowinno oglądać się w niej seriali. Tymbardziej tak znakomitych seriali. Powariowaliście?
Sklep - DVD.
Internet - na bieżąco.
Po co psuć sobie przyjemność?
Indrid Cold 84, nie ma możliwości aby się z tobą nie zgodzić. Jednak wydaje mi się że w krajach Ameryki Północnej ludzie nie ściągają seriali z internetu, a DVD kupują po tym jak zobaczą serial w TV. Dlaczego w Polsce jest tak że najlepszy serial ostatnich lat musi ustępować miejsca chłamowi typu Pensjonat pod Różą który jest klonem klona... i nie wnosi sobą kompletnie NIC? Rozumiem że statystyczny Polak lubi oglądać tego typu gnioty, więc jak w takim razie wygląda ten statystyczny Polak czyżby była to starsza pani z włochatym beretem na głowie? Strach się bać to w takim razie już nie tylko telewizja trwam ale także i inne.
Dlaczego 24 jest emitowany tak pozno?? Oto dlaczego(tekst z gazety Tele Swiat): Wiaze sie to licznymi scenami przemocy. Ustawowy tzw. "czas chroniony" czyli ten, w ktorym nie wolno nadawac audycji kwalifikowanych jako "od lat 18", konczy sie o godz. 23.00. Tym samym, dopiero po tej godzinie wolno emitowac filmy obfitujace w grastyczne sceny. To, ze stacje czesto "przemycaja" programy ewidentnie adrsowane do widzow doroslych i pokazuja je juz po godz. 22.00, jest ostro krytykowane przez KRRiT (zbedny twor - to ode mnie :D ) i moze skutkowanc nalozeniem kary na nadawce nie przestrzegajacego zalozen ustawy o radiofonii i telewizji. KONIEC cytatu.
Jak dla mnie 24 nie kwalifikuje sie na "od 18 lat". Wydaje mi sie, ze raczej "od 16 lat" jest najbardziej trafne.
Skoro 24 musi być późno ponieważ jest od 18 lat to po co są te oznaczenia w rogu ekranu? Z tego co pamiętam pisało tam 16. Już kiedyś kiedy pogoda na TVN 24 była oznaczona jako "7" podejrzewałem że sposób przyznawania ograniczeń wiekowych jest zupełnie przypadkowy teraz upewniłem się w tym całkowicie. Absurd goni absurd.
Wlasnie ja tez widzialem, ze 24 na polsacie ma "od 16 lat". Nie rozumiem tego. Moze poprostu soloz boi sie, ze zostanie posadzony przez upolityczniona przez PiS KRTiT o spisek jesli polsat bedzie puszczas 24 przed 23. oskarza go o to, ze jest czescia ukladu. (lol)
znaczy KRRiT, a nie tak jak napisalem KRTiT. Za pomylke przpraszam. Dlaczego na filmwebie nie mozna edytowac swoich postow?!?!
Kiedyś Nieustraszeni byli przed 23 i byli jako od 16 lat. Ale polsat dostał kare 0,5 mnl zł bo w jednym odcinku było coś co jest od 18 lat.
Coż osobiście bardzo lubie Jacka Bauera, oglądałem całą pierwszą serię w TV, chętnie bym dorwał wszystkie sezony na DVD (jak bym wygrał szóstke w dużego) ... I całkowicie nie rozumiem decyzji Polsatu... Bo żeby poczynić taki krok chyba musieil mieć niską oglądalność, a pozatym co za stacja emituje premierowe odcinki serialu we wtorki po 23... Od tamtej pory nie oglądam... i wcześniej tak jak jedna z osób, które się tutaj wpisywały przegapiłem poniedziałkowy odcinek mysląć, iż jest to powtórka i orientująć się, że leci nowy odcinek dziesięc minut po zakończeniu emisji ;/
Za to jak "Jedynka" puszcza parę minut po ósmej ponurą rzeźnię zatytułowaną "Na krawędzi" ze Sly'em Stallonem, w którem krew tryska na wszystkie strony, to jest w porządku. Przecież w "24" nie ma aż tylu drastycznych scen. Ręce opadają. Na "Dwójce" CSI grubo po północy, na TVN-ie NCIS niewiele wcześniej. No i jeszcze "temat rzeka" - fantastyczny skądinąd cykl "Kocham Kino" w którym filmy kończą się nie wcześniej jak w pół do pierwszej w nocy. Ale miejsce dla "M jak Miłóść" i tym podobnej chały znaleźć się musi...
dlatego jedynym i sensownym rozwiazaniem jest zdobycie calej serii a nawet innych tez z abc z neta. bez lektora i denerwujacych reklam. a i ciurkiemwszytsko mozna obejrzec a nie czekac i modlic sie by puscili tak jak nalezy :))
a ja myśląc że bedzie powtórkas nie ogladałem w niedziele i straciłem 2 odcinki na szczescie kumpel dał mi namiary na serial w internecie
W pełni was popierał 24 to najlepszy serial jaki w życiu widziałem ale to co uprawia Polsat przyprawia mnie o kurwicę!! Jeszcze bardziej to mnie frustrują reklamy normalnie oglądam jeden 42 minutowy serial w trakcie którego puszczają dwa razy reklamy i to długie Roman Giertych. Coś z tym trzeba zrobić.
Kurde jak ja żałuję że nie oglądałem pierwszego sezonu...
dzis jeszcze obejrze odcinek na polsacie, ale 2 ostatnie juz sobie sciagnalem i obejrze na kompie, bo na litosc boska, ile mozna jedna serie ciagnac, zaczeli nadawac jakos pod koniec lipca, myslalem ze jak po 2 odcinki beda puszczac to jakos zleci, ale skubance teraz co tydzien po 1 odcinku nadaja to ja mam w d... taki interes
przyłączam się :/ zawsze oglądałam 24 godziny ,ale że jest teraz za późno to nie mogę :/ nagram na wideo :P
Jeszcze raz zobaczę tu zwroty "w telewizji" czy "na polsacie" itp to zacznę przeklinać:]
heh :D tak samo, zgadzam sie z autorem tematu, ten polsat to gowno i tyle ale co poradzic? nic sie nie da zrobic. Beda tak juz nadawac po 23 i nic tego nie zmieni. A szkoda, bo 24 to najlepszy serial jaki kiedykolwiek w zyciu ogladalem. K**** POLSAT, co za shit! :) Mam tylko nadzieje, ze nie podziela jednego sezonu na 12 odcinkow na jeden rok - 12 odcinkow, jeden na kazdy miesiac :D jezu, ja bym nie wyrobil! Czekac po obejrzeniu miesiac na kontynuacje odcinka wiedzac, ze w USA to oni juz szosty sezon zaczynaja ;( raaaany....
Ja oglądałem cały drugi sezon na Polsacie i nieprzegapiłem żadnego odcinka. Rzeczywiście jak zrezygnowali z powtórek i raz we wtorek i poniedziałek puścili już 2 następne odcinki to omal ich nie opuściłem. Sama emisja była beznadziejna, zwłaszcza ten pierwszy raz gdy przestali powtarzać, potem tą nocną emisję co wtorek jakoś przebolałem (błogosławieni którzy posiadają video), ale często byli niepunktualni i raz puszczali 2 odcinki a czasem 1 ehh. Następne sezony se pościągam i obejrzę bez takich problemów. Zresztą i tak na Polsacie 3 sezon pewnie będzie najszybciej za 2 lata.